TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Här bryter William mot kungliga regeln – följarna rasar efter bilden: "Skärpning"

06 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Victoria och Daniel bjöd på fika i svenska hemmet – då fångades William på bild när han bröt mot en kunglig regel.
Annons

Förra veckans stora händelse i kungahuset var utan tvekan det långväga besöket från hertigparet av Cambrigde, William och Kate. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffade dem vid ett flertal tillfällen, bland annat bjöd de på fika hemma på Haga slott tillsammans med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar.

Bilderna har senare publicerats både på kungahusets hemsida och det officiella Instagramkontot, och där har flera följare uppmärksammat att den brittiska prinsen bröt mot en viktig kunglig regel – förmodligen med förklaringen att han hade det så trevligt med kronprinsessans familj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På en bild kan den observanta nämligen se att William ställt sin kopp rakt ner på borde; trots att assietten står precis bredvid. Och i kungliga sammanhang bör assietten definitivt användas när man ställer ifrån sig sin kopp.

“Skärpning! Koppen på assietten tack!”, skriver en följare under bilden.

“William, man ska sätta koppen på fatet”, kommenterar en annan.

FOTO: Raphael Stecksén/Kungahuset.se, Ibl

Annons