Här är första bilderna på höggravida Madeleine – på över en månad

Efter jul återvände prinsessan Madeleine till London. Om bara en månad är förlossningen beräknad. Men Madeleine har ännu inte berättat var hon ska föda: Stockholm eller London.

I väntans tiders heter det ju. Höggravida prinsessan Madeleine, 35, och maken Chris O’Neills, 43, tredje barn är beräknat till början av mars – och nu är det bara  veckor kvar. Senast Madeleine syntes offentligt var under Svenska Akademins årliga högtidssammankomst den 21 december. Då var både Madeleine och hennes make på plats i Stockholm. Efter julfirandet återvände de till London, där de bott sedan fyra år tillbaka.

Nu ses den höggravida prinsessan strosa runt med vagnen i närheten av hemmet i exklusiva Knightsbridge i London.  Efter ha lämnat prinsessan Leonore, 3, och prins Nicolas, 2, på förskolan nära hemmet i Knightsbridge tar den spänstiga prinsessan en tur med den tomma barnvagnen till matbutiken. Snygg och chic handlar hon mat och klämmer på varorna i butiken.

Snart väntas hovet tillkännage var den gravida prinsessan beslutat sig för föda – i Stockholm eller London. Dottern Leonore födde hon i New York på privatsjukhuset Presbyterian Weill Cornell Medical Center. Sonen Nicolas däremot såg sitt första ljus på Danderyds sjukhus i Stockholm.

– Planeringen inför nedkomsten pågår förstås. Men precis som alltid så går vi inte ut med några detaljer i planeringen, mer än att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill väntar sitt tredje barn i mars månad, sa Margareta Thorgren, informationschef vid hovet till Expressen, för ett par veckor sedan.

De flesta flygbolag tillåter dock inte gravida att resa efter en viss vecka.

Prinsessan Madeleine är höggravid med sitt tredje barn.

Just nu befinner sig Madeleine och maken Chris O'Neill i London med sina barn.

Madeleine ska föda sitt tredje barn i mars.

Madeleine tog hjälp av barnvagnen för att få hem varorna från affären.

Foto: Stella Pictures, IBL

LÄS OCKSÅ: Hovet: Därför stoppas Madeleine från att träffa William och Kate

LÄS OCKSÅ: Hemligheten bakom Victorias klädchock – under middagen med William och Kate

SENASTE NYTT!