Efter spekulationerna: Nyfödda prinsens namn avslöjat

Prins William och Kate Middleton med deras nyfödde son, prins Louis.
Så har äntligen Kate Middleton och prins Williams lillprins fått ett namn. Och det blir en liten...
Annons

Louis Arthur Charles. Kort och gott prins Louis.

Sedan den nya brittiska kungligheten föddes den 23 april har hela världen väntat med spänning på namnavslöjandet. Fram tills nu har de nyblivna trebarnsföräldrarna Kate Middleton, 36, och prins William, 35, inte yppat något, men för en timme sedan kom avslöjandet på brittiska hovets Instagramsida.

Annons

“Hertigen och hertiginnan av Cambridge är glada att meddela att de gett sin son namnet Louis Arthur Charles. Babyn kommer att få titeln Ers kungliga höghet prins Louis av Cambridge.”

Annons

Det har spekulerats mycket i vad barnet skulle komma att heta. Häromdagen meddelade tidningen Daily Mail att prinsens skulle heta Albert, och att de kommit fram till namnet genom att granska brittiska hovets hemsida. Där kan man nämligen söka på alla familjemedlemmar i url:en genom att skriva in respektive namn efter royal.uk. Tidningen hade upptäckt att om man söker på lillprinsens storasyskon, prins George, 4, och prinsessan Charlotte, snart 3, kommer man till en “återkomst nekas”-sida, och gjorde man samma sak med namnet Albert kom man till samma sida. Provade man däremot med något annat namn fick man istället upp meddelandet “sidan kan inte hittas”. Uteslutningsmetoden sa därför att barnet skulle heta Albert enligt tidningen.

Men ack så fel de hade!

Louis är ett klassiskt kunglig namn, och idag får brittiska prinsen sällskap av prins Louis av Luxemburg, 31.

Prins Louis visades upp bara timmar efter sin födsel när Kate Middleton och prins William stod på trappan av St. Marys sjukhus i London med den nyfödda. Tilltaget har gjort att Kate fått motta väldigt mycket kritik från andra mammor som menar att det är orimligt att se så nystylad och fräsch ut precis efter en förlossning.

Annons

Jag ville bara skrika Kate nej!!! Jag förväntar mig inte att se en kvinna, efter att ha fött ett barn, posera i klänning, örhängen och höga klackar, skriver en kvinna på sina sociala medier och får medhåll av en annan:

”Jag förstår att hon är en kunglighet och inte kan se ut hur som helst men hade hon burit något mer vardagligt hade vi hört applåder från kvinnor över hela världen”.

FOTO: IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…