Mammornas raseri mot Kate Middleton efter bilderna: ”Jag ville bara skrika”

Efter bara sju timmar står Kate Middleton i perfekt lagt hår, snygg make-up på höga klackar med sin nyfödda i famnen. Nu rasar flera mammor över de orealistiska bilderna på hertiginnan.

Den 23 april fick Prins William, 35, och hertiginnan Kate Middleton, 36, sitt tredje barn, en liten prins, och förlossning verkade ha gått galant. Det anmäkningsvärda  i det hela var att bara sju timmar efter nedkomsten stod Kate i en röd liten klänning, perfekt stylat hår, höga klackar och snygg ögonmakeup på trappen till St. Marys sjukhus i London och tog emot royalisternas jubel.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Det fanns inte ett spår av att hon nyligen genomgått den största utmaningen som kvinna kan göra.  Framträdandet har väckt starka reaktioner och många menar att hertiginnan har missat den viktiga stunden ifred med sitt nya barn för att bonda ordentligt, medan andra rasar över att det bara är löjligt och att hon borde sagt nej till cirkusen.

Katie har bokstavligen blivit bestulen på de där fantastiska, första timmarna med sitt barn. Någon fönade hennes hår och fixade hennes kläder, allt för att passa in i det pressade schema vad världen förväntar sig”, skriver Miss Hill, 47, på sin blogg enligt brittiska Daily Mail.

Och på sociala medier har nu många kvinnor postat bilder på sig själva för att visa hur verkligheten ser ut efter en förlossning och hennes fans berättar öppet om tankarna kring det perfekta framträdandet.

Jag ville bara skrika Kate nej!!! Jag förväntar mig inte att se en kvinna, efter att ha fött ett barn, posera i klänning, örhängen och höga klackar, skriver en kvinna.

“Jag förstår att hon är en kunglighet och inte kan se ut hur som helst men hade hon burit något mer vardagligt hade vi hört applåder från kvinnor över hela världen”, skriver en annan.

Och hundratals har uttyckt sin oro över att Kate har blivit mer eller mindre ombedd att ställa upp på perfekta bilder i vad man kallar “en löjlig mediacirkus”.

När Jane Garvey, programledare för Radio 4’s Woman’s Hour, bad lyssnarna skicka in bilder på sig själva efter att de fött blev gensvaret enormt.

Jag såg ut som en påse nötter och har ännu inte fått min figur tillbaka efter 14 år, lydde en av bildtexterna.

Se bilder på den nya prinsen här:

När prinsessan Charlotte fyllde 3 år  den 2 maj firades hon med en bild från i hösten 2017 då hon började förskolan.

Efter den perfekt tajmade förlossningen kom Kate Middleton ut på trappan utanför Lindo Wing på St Mary's Hospital i Paddington, London, och visade upp sonen måndagen den 23:e April 2018.

Efter lunch gick William och hämtade den nyfödde sonens storasyskon George och Charlotte.

Prinsessan Charlotte charmade fotograferna då hon log busigt och vinkade åt dem.  

 Men nu är det tydligen färdig poserat för Charlotte som inte fick någon ny födelsedagsbild ens då hon fyllde 3 år den 2 maj 2018.

I början av september gick det brittiska hovet ut med att Kate var gravid med hennes och prins Williams tredje barn.

Kate Middleton och prins William har sedan tidigare barnen Charlotte, 2, och George, 4.

Prins William och prins Harry är bröder. 

Kate Middleton har precis som under hennes tidigare graviditeter, lidit av kraftigt illamående även under denna.

Prins William och hans Kate Middleton har delat med sig av nya bilder på sitt nyfödda tillskott, prins Loui.

Enligt The Mirrors läppläsare ska William ha frågat sin fru: – är du okej med honom?

William och Kate verkar oerhört lyckliga i sin bebisbubbla med prins Loui.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN

LÄS OCKSÅ: Kate Middleton och prins Williams bebislycka – och det blev en liten

LÄS OCKSÅ: Skrälldetaljen i Kates förlossning – händer bara 4,6 procent av kvinnor

FOTO: IBL

Senaste nytt