TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Mammornas raseri mot Kate Middleton efter bilderna: ”Jag ville bara skrika”

26 apr, 2018 
AvLotta Gray
Efter bara sju timmar står Kate Middleton i perfekt lagt hår, snygg make-up på höga klackar med sin nyfödda i famnen. Nu rasar flera mammor över de orealistiska bilderna på hertiginnan.
Annons

Den 23 april fick Prins William, 35, och hertiginnan Kate Middleton, 36, sitt tredje barn, en liten prins, och förlossning verkade ha gått galant. Det anmäkningsvärda  i det hela var att bara sju timmar efter nedkomsten stod Kate i en röd liten klänning, perfekt stylat hår, höga klackar och snygg ögonmakeup på trappen till St. Marys sjukhus i London och tog emot royalisternas jubel.

Det fanns inte ett spår av att hon nyligen genomgått den största utmaningen som kvinna kan göra.  Framträdandet har väckt starka reaktioner och många menar att hertiginnan har missat den viktiga stunden ifred med sitt nya barn för att bonda ordentligt, medan andra rasar över att det bara är löjligt och att hon borde sagt nej till cirkusen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Katie har bokstavligen blivit bestulen på de där fantastiska, första timmarna med sitt barn. Någon fönade hennes hår och fixade hennes kläder, allt för att passa in i det pressade schema vad världen förväntar sig”, skriver Miss Hill, 47, på sin blogg enligt brittiska Daily Mail.

Annons

Och på sociala medier har nu många kvinnor postat bilder på sig själva för att visa hur verkligheten ser ut efter en förlossning och hennes fans berättar öppet om tankarna kring det perfekta framträdandet.

Jag ville bara skrika Kate nej!!! Jag förväntar mig inte att se en kvinna, efter att ha fött ett barn, posera i klänning, örhängen och höga klackar, skriver en kvinna.

“Jag förstår att hon är en kunglighet och inte kan se ut hur som helst men hade hon burit något mer vardagligt hade vi hört applåder från kvinnor över hela världen”, skriver en annan.

Och hundratals har uttyckt sin oro över att Kate har blivit mer eller mindre ombedd att ställa upp på perfekta bilder i vad man kallar “en löjlig mediacirkus”.

När Jane Garvey, programledare för Radio 4’s Woman’s Hour, bad lyssnarna skicka in bilder på sig själva efter att de fött blev gensvaret enormt.

Jag såg ut som en påse nötter och har ännu inte fått min figur tillbaka efter 14 år, lydde en av bildtexterna.

Se bilder på den nya prinsen här:

FOTO: IBL

Annons