Kate Middleton och prins Williams bebislycka – och det blev en liten...

Kate Middleton och prins William har välkomnat sitt tredje barn.

Nu kan hertiginnan Kate Middleton, 36, och prins Williams, 35, tredje barn titulera sig som trebarnsföräldrar. George, 4, och Charlotte, 2, är nu storasyskon – och lillasyskonet föddes på exakt den dagen som förlossningen var beräknad till.

Under måndagsförmiddagen meddelade det brittiska hovet att höggravida Kate förts till förlossningen.

Hennes kungliga höghet, hertiginnan av Cambridge fördes till St. Mary’s sukhus, Paddington, London, under morgonen i ett tidigt stadie av förlossningen. Hertiginnan färdades i bil från Kensington Palace till the Lindo wing på St Mary’s Hospital tillsammans med hertigen av Cambridge”, skriver det brittiska hovet enligt CNN.

Bara fem timmar efter meddelandet kom glädjebeskedet, bebisen var född. Och alla som undrat om könet kunde få ett svar, det blev en liten pojke.

– Hennes kungliga höghet hertiginnan av Cambridge har fött en son klockan 11.01. Bebisen vägde 3,9 kilo. Hertigen av Cambridge var närvarande under hela födseln. Hennes kungliga höghet och hennes barn mår båda bra, meddelar Kensington Palace via sin Twitter.

Kate Middleton födde barnet på den privata delen av St. Marys sjukhus, som kallas Lindo wing. Maten på avdelningen beskrivs som fantastisk och de blivande föräldrarna har även tillgång till en vinlista, där så klart champagne finns med som tillval. Samtidigt måste man betala för sin vistelse och prinsparet uppges betala drygt 70 000 kronor för förlossningen. Om de beställs sjukhusets pluspaket så kommer det kosta dem ytterligare 18 611 kronor per natt.

Sedan tidigare har prinsparet barnen George, 4,5, samt lilla Charlotte, snart 3 år. Det nya barnet blir den femte i tronföljden.

Kate med prins William och prins Harry vid sin sida. 

Kate var som vanligt otroligt vacker, men såg lite trött ut av de senaste veckornas illamående. 

Kate har inte visat sig på ex veckor, orsaken är det extrema gravidillamåendet hon lider av.

Kate och prins William väntar sitt tredje barn. 

William och Kate. 

Kate.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Senaste bilderna på höggravida Kate Middleton – här är hennes krav för barnen

LÄS OCKSÅ: Raseriet mot gravida Kate Middleton – efter nya bilderna

Foto: IBL

Senaste nytt