Därför pratar världen om prins Julian – upptäckten i bilden

prinsessan Sofia, prins Julian, prins Carl Philip

Prins Julian har fyllt ett år.
Nu pratar internationella medier om den lilla prinsens.
Läs här för att veta varför!
16:50

Efter reklamen: Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(16:50)

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip träffades för många år sedan. Snabbt uppstod det kärlek och år 2015 tog de det stora steget att bli äkta makar inför hela svenska folket.

Sedan dess har det hänt mycket. Idag är paret föräldrar till tre barn, nämligen prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian. Vilken lycka!

Prinsparets lycka efter prins Julians födsel

Det var i slutet av 2020 som hovet avslöjade att prinsparet skulle bli föräldrar ännu en gång. De väntade då sitt tredje barn och familjens tillskott räknades komma redan vid månadsskiftet mars-april. Och mycket riktigt. Under fredagsförmiddagen den 26 mars 2021 föddes Sveriges nya lilla prins som fick namnet Julian.

När den stora nyheten nådde svenska folket var det många som jublade, och tusentals personer gratulerade prinsparet på sociala medier. Men det var inte bara svenska folket som var överlyckliga över det nya kungliga tillskottet. Även syskonen Alexander och Gabriel var glada.

– Hela familjen befinner sig väl och även de övriga bröderna har uppskattat detta på ett fint sätt, så de har tagit hand om den här lille personen på bästa sätt redan från början, berättade nämligen kungen under den sedvanliga konseljen när bebisens namn avslöjades.

Därför pratar hela världen om prins Julian

Nu har det gått ett helt år sedan den lilla prinsen kom till världen - något som prinsparet självfallet har uppmärksammat.

På deras Instagram skriver de om den stora dagen samtidigt som de bjuder på en minst sagt söt liten bild på prinsen.

”Vår ljuvliga Julian 1 år idag”, skriver de under bilden.

Och i kommentarsfältet är det många som häpnar över hur söt Julian är. Bland annat Let's dance-profilen Cecilia von der Esch.

”Så söt! Grattis!”, skriver hon följt utav ett rött hjärta.

Många tycks även se många likheter mellan Julian och prinsessan Sofia.

Här dyker prinsessan Sofia upp under bästa sändningstid

”Grattis på 1 års dagen lillkillen! Du är verkligen en liten kopia av din mamma!”, skriver en person.

Men det är inte bara de svenska följarna som har upptäckt bilden. Även den brittiska sajten Royal Central har uppmärksammat prinsens födelsedag samt den urgulliga bilden. Och det är en detalj i bilden som de uppmärksammar lite extra.

”I bilden visar prinsen upp sina bebiständer”, skriver tidningen.

FOTO: Instagram, TT

SENASTE NYTT!