LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Här gör prinsessan Sofia comeback i svensk underhållnings-tv

28 mar, 2022 
Lovisa Ström
Prinsessan Sofia
Många år har gått sedan prinsessan Sofia gjorde reality.
Nu gör hon comeback i svensk underhållnings-tv!
Läs här.
Annons
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Det var år 2021 som det nya tv-konceptet Masked singer kom till TV4 och tog hela svenska folket med storm. Det nya programmet, som leds utav David Hellenius, slog nämligen tittarrekord med hela 2 265 000 tittare under finalen. Vilken succé!

Men David är långt ifrån den enda välkända svensken som är med i programmet. I den berömda panelen ser vi nämligen Felix Herngren, Nour El Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw, och i år är de tillbaka med ännu en säsong!

Det var i början av året som kanalen kunde avslöja att programmet skulle komma tillbaka, och beskedet togs emot med glädje.

Programmet går, som bekant, ut på att panelen och svenska folket ska gissa på vilka svenska kändisar som gömmer sig bakom maskerna. Och efter första avsnittet vet vi att simhopparen Anna Lindberg var bakom en av maskerna.

Masked singer-juryn om säsong 2 och att jobba med varandra

När Hänt var på pressträffen för Masked singer fick vi oss ett snack med både programledaren och juryn. För Hänt berättade David band annat hur den här säsongen kommer att skilja sig från den första.

Annons

– Det svåraste med en andra säsong är att man måste belöna tittarna ännu mer. Allt ifrån hur det ser ut, humor och så vidare. Det känns som andra säsongen är mycket bättre än den första, sa en självsäker David då.

Det folkkära gänget fick även frågan hur det är att jobba med varandra, och om de märker att tävlingsnerven slår till. Och för vissa är det tydligare än för andra, något som Måns kunde avslöja.

– Det är väldigt roligt att tävla mot Måns. Han är den första som har fått mig att bli tävlingsmänniska. Jag brukar aldrig vara det. I och med att det gick så bra för mig förra året, så kände jag att jag ville hålla i det, svarar nämligen Pernilla när Måns fyller i:

– Den som blir bittrast av oss är ändå Nour. Hon blir ju arg på riktigt. Vi andra gör det ändå på ett lite charmigt sätt, men hon blir vansinnig.

Här dyker prinsessan Sofia upp i Masked singer

Efter förra årets säsong har Masked singer-profilerna gjort återkommande skämt om att Felix ofta är ute och cyklar med sina gissningar. Och det var hon troligtvis under fredagens program också.

Annons

Under kvällens avsnitt chansade han nämligen på en person som är högst osannolik att medverka i programmet – nämligen prinsessan Sofia.

Det var efter att den så kallade "Cyber-Ninjan" hade uppträtt som Felix drog till med den vilda gissningen.

– Det var ju väldigt "Tron", den här fantastiska filmen. Då tänker jag på tron, kan det vara prinsessan Sofia?, sa han då medan resten av panelen brast ut i skratt.

– Det hade ju varit en bra bokning för det här programmet faktiskt, svarade då David medan en bild på prinsessan dök upp i bild.

Nu vet vi ju faktiskt inte vem det är som gömmer sig bakom masken, men prinsessan Sofia hade ju minst sagt varit något!

Här dyker prinsessan Sofia upp i Masked singer.
Annons