TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Sanningen om prinsessan Madeleines äktenskap – efter otrohetsskandalen

10 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Prinsessan Madeleine i en blommig klänning bredvid maken Chris O'Neill som har en blå kavaj och vit skjorta.
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har varit gifta i nio år. Men nu uppmärksammas prinsessans äktenskap utomlands efter otrohetsryktena.
Annons
Kungens miss "Glad midsommar"Brand logo
Kungens miss "Glad midsommar"

Prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O'Neill, 47, förlovade sig i största hemlighet 2012 och året därpå gick det kungliga bröllopet av stapeln.

Idag har paret tre barn tillsammans – prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 4.

Prinsessan Madeleine i otrohetsskandal

Bara månader efter att kronprinsessan Victoria och prins Daniel tillkännagivit sin förlovning 2009 meddelar även prinsessan Madeleine sin förlovning med Jonas Bergström, 43.

Paret var tillsammans i åtta år, men något bröllop blev det aldrig. 2010 bröt förlovningen efter endast ett år som förlovade.

”De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på var sitt håll”, skrev Kungahuset i ett kort pressmeddelande.

Orsaken till uppbrottet mellan prinsessan Madeleine och Jonas var att en otrohetsskandal kom nämligen i vägen och det ryktades om att Jonas ska ha varit otrogen mot Madeleine

Annons

Norskan Tora Uppstrøm Berg har tidigare berättat att hon tillbringat en natt tillsammans med Jonas på Tott Hotell i Åre, har Svensk dam berättat.

– Madeleine förtjänar något bättre, sa norskan då till Se og Hør.

Efter att nyheten om uppbrottet mellan prinsessan Madeleine och Jonas blivit offentlig valde Madeleine att resa till New York för att komma undan från alla nyheter och spekulationer. Och det var även där hon träffade Chris.

Nu har otrohetsskandalen fått ny luft igen!

Därför pratar hela världen om prinsessan Madeleine

Det är den brittiska tidningen Hello! uppmärksammat prinsessan Madeleine förlovningsringar.

Vid förlovningen med Jonas fick prinsessan Madeleine en smaragdslipad diamant.

När Chris år 2012 friade fick Madeleine istället en förlovningsring med en asscherslipad diamant som påminner om hennes tidigare förlovningsring från Jonas.

Den 8 juni firade prinsessan Madeleine och Chris sin nionde bröllopsdag, hurra!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Annons