Bilden på Chris och Madeleine var nära avslöja hemligheten

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Förlovningen mellan prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neill tillkännagavs 2012. Men deras relation var nära att avslöjas flera år innan det – tack vare bilder på affärsmannen.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 38, och makes Chris O’Neill, 46, har varit gifta i över sju år. Det började dejta 2011 och året därpå tillkännagav parets förlovning. Det inte många vet är att de hade en historia innan dess – och det var nära att avslöjas när herr O’Neill fotograferades i Stockholm.

De bor nu i Florida med barnen prinsessorna Leonore, 6, och Adrienne, 2, och prins Nicolas, 5. Det är vanligtvis en trevlig tillvaro, men på senaste tiden har det varit desto tuffare. Anledningen till det är att de tvingats isolera sig till följd av coronapandemin. Delstaten är också den hårdast drabbade i USA.

Parets tuffa år

Vanligtvis brukar de resa till Sverige lite då och då, och framför allt under sommaren. Men som många märkte var de inte på plats när kronprinsessan Victorias födelsedag firades i juli. De fick nämligen inte resa över Atlanten föra att träffa resten av kungafamiljen. Så de har snällt fått umgås i Florida istället.

Nyheten om att Madeleine och Chris hade börjat dejta briserade i januari 2011 då de sågs äta brunch ihop på Boathouse i Central Park, New York. Prinsessan hade du brutit upp med sin tidigare fästman, den svenske advokaten Jonas Bergström året innan.

Chris och Madeleine fortsatte träffas och i maj 2012, i samband med prinsessan Estelles dop, bekräftade hovet att de bor ihop i New York. den 25 oktober samma år offentliggjordes deras förlovning.

– Vi delade samma humor och hade väldigt roligt tillsammans. Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände, sade prinsessan Madeleine i en intervju då.

Bilden som visar träffen

Men det många inte har koll på är att de träffat innan den där brunchdejten i Central park. Det visar nämligen en bild från den första gången som Chris kom till Sverige för att hälsa på henne.

Chris O'Neill och Madeleine

Bild: TT

Bilden är tagen utanför krogen Riche i Stockholm. Prinsessan var då ute på en festkväll tillsammans med sina vänner. Och det verkar som att herr O’Neill anslöt sig till det glada gänget.

Chris, iklädd kavaj, vit skjorta och blåa jeans, ser ut att vara väldigt glad att se Madeleine som också hon har ett stort leende på sina läppar.

Det verkar alltså som att det var där kärlekshistorien började. Hur som helst så gifte de sig alltså den 8 juni 2013 . Vigseln hölls i Slottskyrkan i Gamla stan i Stockholm.

Bild: Jonathan Nackstrand/TT

SENASTE NYTT!