Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför har prins William och Kate inte träffat Archie

Kate Middleton bredvid en bild på när Meghan Markle och prins Harry visade upp sonen Archie för första gången.

Den 6 maj blev hertiginnan Meghan Markle och prins Harry föräldrar till lilla Archie. Men än så länge är det flera från det brittiska kungahuset som ännu inte träffat tillskottet, däribland Harrys bror prins William och hustrun Kate Middleton.

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, träffades på en blinddate arrangerad av en tjejkompis till Harry. Den 19 maj 2018 gifte sig paret med varandra och två miljarder människor tittade på bröllopet världen över.

Efter bröllopet blossade rubriker upp i medier och det talades om en kris i kungahuset på grund av Meghans och svägerskan Kate Middeltons, 37, dåliga relation. Det kom bland annat rapporter om att Meghan fick Kate att brista ut i gråt under bröllopsförberedelserna.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efter det har det spekulerats mycket kring om det påstådda bråken har att göra med att Kate har känt sig hotad av den amerikanska skådisen, eller om Meghan är den otrevliga i situationen.

Allt ställdes på sin spets i slutet av förra året när beskedet kom om att Meghan Markle och prins Harry skulle flytta från Kate Middleton och prins William i Kensington palace, där de alla bott samlade under samma tak. Då spekulerades det vilt i om det kunde vara så att beslutet hade med ett eventuellt bråk att göra.

Men senare uppgifter hävdar att det är en infekterad relation mellan bröderna. Detta efter att prins Harry ska ha tyckt att storebror William lagt sig i hans och Meghans relation, då han oroade sig över om romansen inte gått lite för fort.

Farfar prins Charles och Camilla har inte träffat Archie

Nu skriver Expressen att en källa med insyn i den brittiska kungafamiljen rapporterar att relationen mellan Meghan och Kate vara allt annat än än bra – detta bara några dagar efter att Meghan och Harry fått sonen Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

– Meghans och Kates bråk har trappats upp av Meghans återkommande kommentarer kring Kates sätt att uppfostra sina barn. Hon målar upp sin egen uppfostringsplan före födseln, en plan som är tvärtemot allt som Kate och William gör med George, Charlotte och Louis, har en källa med insyn tidigare sagt.

Expressen skriver också att någon dag efter att Archie kom till världen ska både Kate och prins William ändå sagt att de längtade efter att träffa Williams lille brorson. Men enligt uppgifter har detta ännu inte skett och det spekuleras om att det beror på bråket.

Men sanningen bakom varför Kate och William inte träffat Archie ännu är oklar. Enligt en talesperson för Meghan och prins Harry ska ett besök till parets hem i Frogmore Cottage vara inplanerat snart av prins William och Kate.

De är däremot inte de enda familjemedlemmarna som inte träffat den nya kungligheten ännu. Farfar prins Charles och hans fru Camilla har ännu inte träffat barnbarnet. Rykten säger dock att de ska träffa honom på söndag då de återvänder hem från en resa i Tyskland.

FOTO: Shutterstock/TT

SENASTE NYTT!