LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Chris O'Neill tar bladet från munnen – nu talar han ut om tiden med kungafamiljen

16 nov, 2022 
Chris O'Neill.
Chris O'Neill är inte den som ofta syns till i rampljuset.
Men nu är det bekräftat att han kommer att dyka upp i TV4:s kommande dokumentär Kungahuset 2022 som sänds på juldagen!
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssagaBrand logo
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

Prinsessan Madeleines, 40, stora kärlek Chris O'Neill, 48, håller sig borta från det kungliga rampljuset. Chris är främst en affärsman, och av den anledningen tackade han nej till prinstiteln 2013.

– Därefter var det mitt val att inte ta på mig några offentliga uppdrag, och därför är min roll i sammanhanget väldigt enkel: Jag finns med som stöd för min hustru. Det är en uppgift jag klarar av som herr Christopher O’Neill, har han tidigare berättat för magasinet King.

Chris O'Neills val att hålla sig borta från rampljuset

Chris klargjorde för flera år sedan att han inte kommer följa med sin fru prinsessan Madeleine på kungliga uppdrag. Det löftet har han verkligen hållit hårt på. Chris har missat stora händelser de senaste åren och Madeleine har åkt själv på de flesta kungliga uppdrag.

Men nu har affärsmannen gjort något som chockar alla. Han kommer att dyka upp i TV4:s kommande dokumentär Kungahuset 2022 som sänds på juldagen. Detta är något som Nyhetsmorgon-profilen Rania Shemoun Olsson, 47, tidigare bekräftat för Svensk Damtidning.

Annons

Det är inte bara Nyhetsmorgon som Rania sysslar med då hon även är TV4:s hovreporter. Rania har följt med kungafamiljen under det gågna året och alla deras möten kommer att visas i dokumentären Kungahuset 2022 som sänds på juldagen.

Här dyker Chris O'Neill upp för första gången på 7 år

För första gången på sju år så står det nu klart att vi i årets program kommer även få se Chris. När Hänt når Rania är hon iväg på ännu en inspelning till dokumentären.

I ett meddelande till Hänt berättar hon om mötet och pratstunden med Chris och beskrev affärsmannen på följande sätt:

”Chris var väldigt trevlig! Och glad över att kunna besöka Sverige igen”.

Chris och Ranias möte var i samband med prins Nicolas första kungliga uppdrag. Det var i juni som hela familjen var på besök i Sverige då Nicolas invigde upptäckarparken som han fick i dopgåva av sitt hertigdöme Ångermanland.

FOTO:Jonas Ekströmer/Kungl.Hovstaterna/Karin Törnblom/TT

Annons