ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Chris O'Neill stoppas från familjen – tvingas dra sig tillbaka

03 jul, 2022 
Madeleine och Chris
Prinsessan Madeleine med familjen är i Sverige!
Men nu nås vi av nyheten att Chris O'Neill behöver lämna för USA igen.
Läs varför här.
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Christopher ”Chris” O'Neill är prinsessan Madeleines make sedan år 2013. De har dessutom tre barn, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Familjen har bott utomlands i många år och gör fortfarande. De lämnade exempelvis London och flyttade till Florida i slutet av sommaren 2018, där de än bor kvar.

Men nu är de hemma i Sverige under sommaren för att umgås med kungafamiljen och tillbringa tid på Öland. Dock nås vi nu av nyheten att Chris O'Neill kommer behöva lämna Sverige.

Läs här.

Recept.se Nyhetsbrev

Prinsessan Madeleine om att vara hemma: ”Vi är så glada”

Nyligen så gjorde prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och prins Nicolas ett framträdande och invigde sonens din upptäckarpark.

På plats intervjuades de av Expressen och prinsessan Madeleine berättade om känslorna.

Annons

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, berättade prinsessan Madeleine då och fortsatte:

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Chris O'Neill lämnar Sverige – åker till USA för jobb

Men sedan en tid tillbaka står det klart att Chris O'Neill inte kommer att befinna sig i Sverige under en period i juli.

Han kommer bland annat inte att delta under Victoriadagen den 14 juli när kronprinsessan fyller 45 år. Anledningen är på grund av jobb, något som hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftar för Hänt.

Annons

– Chris åker till USA någon vecka i mitten av juli i arbete. Om barnen är med under Victoriadagen vet jag ej.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TT / Patrik Österberg/TT / Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

Annons