ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför syns inte prinsessan Madeleines döttrar – hovet bekräftar

02 jul, 2022 
prinsessan Madeleine med döttrarna prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore
Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige igen.
Sedan dess har vi bland annat kunnat ta del av bilder på henne och sonen prins Nicolas.
Men varför skymtas inte prinsessorna?
Annons
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill med barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne befinner sig i Sverige igen. Och junimånaden har även inneburit två födelsedagar för prinsessfamiljen! Den 10 juni fyllde prinsessan Madeleine 40 år och fem dagar senare, den 15 juni fyllde prins Nicolas sju år!

Hemma i Sverige så ska familjen bland annat spendera tid på Öland i vanlig ordning och såklart närvara vid Victoriadagen. Nyligen hade prins Nicolas dessutom ett kungligt uppdrag vid naturreservatet Skuleberget.

När prinsen döptes så överlämnade Länsstyrelsen i Västernorrland upptäckarparken som dopgåva och föräldrarna med Nicolas var där för att inviga parken för ett tag sedan. Men varför saknades systrarna prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne?

Annons

Prinsessan Madeleine om att vara i Sverige och 40-års dagen

Nyligen intervjuades prinsessan Madeleine av Expressen där hon berättade om sina känslor över att ha fyllt 40 år.

– Jag firade med vänner och familj. Det var härligt. Det känns bra att vara 40 faktiskt. Än så länge, berättade prinsessan Madeleine då.

I samma intervju konstaterade prinsessan vidare att det känns härligt att fylla jämt.

– Det känns som det i alla fall. Vissa har ångest – men jag tycker att 40 känns rätt härligt. Så det känns bra, framför allt när man kan fylla 40 och ha sina nära och kära omkring sig, jag uppskattar det och jag uppskattar livet och känner tacksamhet, förklarade prinsessan Madeleine.

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill
Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill guidas av Anna Carlemalm då de besöker Naturum Höga Kusten vid Skuleberget i Ångermanland.
Annons

Hovet om varför prinsessan Madeleines döttrar inte synts till

Som tidigare nämt så har prins Nicolas numera framträtt i ett kungligt uppdrag men sedan familjen kommit till Sverige har vi inte skymtat mycket av döttrarna prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne.

För Hänt förklarar hovets informationschef Margareta Thorgren att prinsessan Leonore redan har uppmärksammat sitt landskap för ett par år sedan medan prinsessan Adrienne troligtvis kommer göra det när hon är lite äldre.

– Leonore uppmärksammade sitt landskap Gotland för några år sedan. Adrienne gör det sannolikt senare när hon är lite äldre.

prinsessfamiljen på prins Julians dop.
Prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore efter prins Julians dop i Drottningholms slottskyrka år 2021.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Anders Wiklund/TT

Annons
Annons