ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Chris O'Neill bromsar flytten till Sverige – inte överens med Madeleine

24 okt, 2023 
Chris och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tros ha helt olika viljor.
Nu berättar den kungliga experten Herman Lindqvist för Hänt om konflikten mellan de två – samt kravet på barnen som gör att flytten kanske måste bli av.
– Det kommer nog lösa sig så småningom, säger Herman.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Det var i mars 2023 som hovet kom med beskedet att prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill skulle flytta hem till Sverige. Efter att levt i Florida sedan 2018 hade prinsessparet bestämt sig för att sätta barnen i svensk skola.

Men några månader senare pausades flytten plötsligt. Många frågor väcktes kring vad det egentligen var som fick paret att ändra sig. Hovet har inte gett någon direkt förklaring utan det som är sagt är att flytten är framflyttad och kommer att ske senare.

Kungliga experten om sprickan i relationen mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neil

Hänt har nu pratat med den kungliga experten Herman Lindqvist, 80, som ger sin syn av varför han tror det blev som det blev.

– Det är nog privat inom familjen. Det är nog så att Chris trivs inte i Stockholm, Sverige. Han trivs inte med livet i Sverige så det är nog han som bromsar, säger Herman till Hänt.

Annons

Han fortsätter:

– De kom ju till Stockholm och han fick smaka på hur det är att bo här. Jag tror bland annat att en orsak är själva boendet, de ska bo i den här lägenheten mitt i all röra. Familjen är inte van att bo så, de är vana att bo i stora hus som ligger lite avskilt. Det är en av orsakerna. Han vill inte leva så påpassat där folk tittar på honom hela tiden och tar bilder, det slipper han där borta. Det är nog helt och hållet hans beslut.

Därför kommer prinsessfamiljen flytta hem till Sverige – kravet på barnen

När Hänt frågar om Herman tror att vi kommer att få se den här flytten bli av, har han ett tydligt svar. På grund av de lagar som finns menar han att det är givet att en vacker dag är prinsessan Madeleine tillbaka i hemlandet.

– För eller senare. Det är så att barnen måste gå i svensk skola så småningom, ifall de ska vara kvar i den svenska tronföljden. Om de ska tillhöra det kungliga, de tappar allt det där om de aldrig kommer. Jag tror även att Madeleine innerst inne vill komma tillbaka och umgås med sina vänner, säger Herman.

– Vi vet ju inget om det men det är nog en sak inom deras familj men det kommer nog lösa sig så småningom.

FOTO: TT

Annons