Chris O’Neill och prinsessan Sofias okända förflutna tillsammans

Chris O'Neill och prinsessan Sofias okända förflutna tillsammans
Prinsessan Sofia och Chris O'Neill – vad kan de egentligen ha gemensamt? Ja, fascinerande mycket visar det sig!
Annons

Visste du att prinsessan Sofia, 34, och Chris O’Neill, 45, kände varandra innan de träffade Carl Philip och Sofia? Fascinerande eller hur!

Men vi får backa 12-13 år, till den tiden när prinsessan Sofia bodde i New York. Partypinglan Sofia Hellqvist var en självklar del av det festglada svenskgänget på Manhattan. Och där i utkanten av samma cirklar rörde sig även en viss Chris O’Neill.

Annons

Första gången som Sofia och Chris fotograferades på samma party var den 22 juni 2006, det vill säga två år innan Sofia första gången träffade prins Carl Philip.

Annons

Den junidagen var det öppningsfest för Bridgehamptons hästpoloklubb på Long Island och festfixare var den välkände Mark Baker, ex-make till svenska fotomodellen Vicky Andrén (numera gift med prinsessan Christinas son Gustaf). Och samme Mark Baker visade sig vara nära vän till både Sofia Hellqvist och Chris O’Neills dåvarande flickvän Maryam Abdullina.

Bilderna på Chris O
Bilderna på Chris O’Neill och Sofia Hellqvist när de festade tillsammans i New York 2006 och 2008.
Chris och Maryam Abdullina på den tiden när de var ett par.
Chris och Maryam Abdullina på den tiden när de var ett par.
Annons

Två år senare, den 21 maj 2008, möttes Sofia och Chris igen. På bilderna (som vi tyvärr inte kan visa här) ser man en leende Sofa vid ett middagsbord och senare på kvällen, anslöt även Chris och hans Maryam.

Sofias partyliv med Chris O’Neill i New York

Vem hade kunnat tro att de några år senare skulle gifta sig med var sitt kungligt syskon?

Men kärlekens vägar är outgrundliga och i dag, elva år senare, delar de också en annan mycket speciell erfarenhet: nämligen den att leva som ingift i kungafamiljen. Och det är förstås en helt unik roll.

Annons
Chris O
Chris och Sofia arm i arm på Estelles dop 2012. Vi trodde att de knappt hade träffats – men i själva verket var de bekanta sedan åren när Sofia bodde i New York.
Chris O
Två kungliga nybörjare, lite vilsna i vimlet.

Efter att kungen bantat ner kärnan i kungafamiljen till att framför allt gälla kungaparet och kronprinsessparet med familj så sitter Chris och Sofia ännu mer i samma båt. Om sisådär 15-20 år ska de ju båda – tillsammans med sina äkta hälfter – slussa ut sina respektive barn (prinsessan Leonore, prins Nicolas, prinsessan Adrienne, prins Alexander och prins Gabriel) till ett helt vanligt liv som självförsörjande vuxna.

FOTO: TT, faksimil Svensk Damtidning.

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…