LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

KRÖNIKA: Jag känner mig sviken av Ullared – någon måste ta striden för Morgan och Ola-Conny

14 apr, 2024 
Ullared, det här är oacceptabelt – någon måste agera för Morgan och Ola-Connys framtid i rutan.
Hänt:s Angelica Hedlund tycker att det är dags att låta folket få som de vill.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”Brand logo
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

Vad händer egentligen med Ullared? Serien som slog ner som en bomb i tv-Sverige för 13 år sedan och hade överlägset bäst tittarsiffror i Kanal 5:s historia.

Det var en total succé.

Det var en total succé. 

Helt vanliga människor på jobbet och helt vanliga, shoppingsugna kunder utan filter. Ett koncept som egentligen var så simpelt, men som svensk tv sällan har skådat.

Och alla blev folkkära. Ola-Conny, Morgan, Maritta, Gunnel, Kjell, Åke. Till och med VD:n Boris blev glödhet.

Men så hände något.

När allt gick som på räls så kom pandemin och förstörde allt... Snipp snapp snut så var sagan tydligen slut...?!

Sedan dess har det nämligen varit radiotystnad trots att alla vill ha tillbaka programmet. Världen började öppna upp igen, men Ullared har lyst med sin frånvaro i tablån?

Annons

Varje gång jag pratar med de välkända tv-profilerna kommer vi alltid in på samma sak. ”Hur blir det egentligen med Ullared?"

Och vi har försökt reda ut. Jag, Ola-Conny och Morgan har personligen hört av oss till Discovery+ och frågat. Nyligen fick Ola-Conny svaret: ”Det vet vi inte än”.

Jag, Ola-Conny och Morgan har personligen hört av oss till Discovery+ och frågat.

Jahapp, inga besked alltså, trots att alla vill ha tillbaka programmet. Ola-Conny är beredd att tacka ja med omedelbar verkan, Morgan tvekar inte en sekund och Maritta har till och med löst en ny shoppingväninna efter att systern Gunnel gick bort i höstas.

– Det är min kompis, hon är lika galen som jag, förklarar Maritta.

Ullared-profilerna är trots allt fortfarande väldigt populära. Efter att Hänt rapporterade om Morgans resa till Kanarieöarna blev han nedringd av fans. Med andra ord tror jag att många tittare saknar det här glada, lättsamma och folkliga som Ullared är väldigt ensamma om.

Speciellt nu för tiden när svensk tv bara består av dokusåpor, renoverings-program och dejtingprogram. Det finns inget som är lika "feel-good" som Ullared, förutom Välkommen till Köping. Det är därför vi behöver Ullared, när allt annat bara är bråk, krig och död.

Men trots detta så agerar ingen.

Så vad är problemet? Alla vill ha tillbaka programmet, låt bara folket bestämma. Svik oss inte nu.

ULLARED
FOTO: YOUTUBE

FOTO: JOACHIM WALL / KVP / TT, Hänt

Annons