Katrin Zytomierskas panik efter missen med sonen: ”Jag skrek”

Katrin Zytomierska avslöjar att besöket hos frisören i Stockholm med sonen Ringo förvandlades till en mardröm.
Inför skolstarten tog Katrin Zytomierska med sig barnen för att klippa sig. Besöket hos frisören fick Katrin att ställa till med en stor scen som gjorde äldsta sonen Ringo väldigt upprörd.
Annons

Entreprenören och tv-profilen Katrin Zytomierska, 41, delar flitigt med sig av sitt vardagsliv med sina tre barn: Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2, både på sociala medier och i sin podcast. Att vara småbarnsförälder och samtidigt klara av alla andra delar i livet är inte så lätt och småbarnslivet är sällan helt perfekt, något som Katrin tidigare berättat om.

Inför skolstarten tog Katrin med sig sina söner till köpcentrumet Fältöversten på Östermalm i Stockholm för att klippa sig. I podcasten Mitt i livet, som entreprenören driver med vännen Malin Gramer, 40, berättar hon att de stötte på en av äldsta sonens kompisar som gav klippråd.

Annons

Annons

– Vi cyklade till Fältan för killarna ville vara nyklippta när skolan börjar och då träffade vi Ringos kompis och så frågade jag Ringo om han inte kunde tänka sig att ha sådan frisyr som Karl har istället. Jag är lite trött på Ringos långa lugg som han envisas med att ha, snedlugg bakom örat, förklarar Katrin Zytomierska i podcasten.

Ringo säger att han kan gå med på det, varpå kompisen ger sitt tips.

– Så säger Karl att ”Men då säger du bara till frisören att han ska raka tre millimeter”. Och jag tänker inte, jag tar inte in informationen, säger Katrin och förklarar hur Karls frisyr ser ut:

Annons

– Det är utväxt. Hans hår har växt ut, så han menar på att när han går till frisören så säger hans mamma och pappa ”kör tre millimeter”, men han måste ha blandat ihop det med nio millimeter eller någonting.

Katrin Zytomierska ställde till en scen

Katrin berättar att hon i det ögonblicket inte tänker efter, men går in till frisören och Ringo sätter sig på frisörstolen medan hon och de andra två barnen går och köper smoothie. Men när hon kommer tillbaka till Ringo hos frisören blir hon väldigt upprörd av det hon ser.

– Kommer tillbaka… Nej, jag skrek Malin. Jag skrek. Jag ställde till en sådan jävla scen, jag bara, Vad har du gjort med mitt barn?! Han ser ut som en skinhead! Nej, men jag var tokig, erkänner Katrin.

Annons

Hon berättar samtidigt att Ringo fick tårar i ögonen på grund av hennes utbrott, men att hon inte kunde rå för det.

– Jag kan inte hantera mig. Det är så här jag är, jag får leva med mig själv. Nej, det blev panik, ursäktar sig profilen.

Till hennes lycka var det dock inte total katastrof menar hon, eftersom frisören inte hade hunnit raka av hela håret. Det var bara runt huvudet det hade rakats bort hår och Katrins plan är nu att behålla det långa håret och försöka täcka det skalliga.

Till slut lugnade situationen hos frisören dock ner sig, men sonen var inte alls särskilt glad efteråt.

– Det gick över, jag ordnade upp det. Ringo var sur på mig länge. Han sa, mamma man får inte bete sig så där som du gör, du gör inte situationen bättre av att komma in och ställa in en sådan där scen. Och jag bara, ja, jag vet. Förlåt, förlåt, säger Katrin Zytomierska och försökte peppa sin son:

– Du ser svincool ut Ringo. Det ser ut som att hans morsa är Pink eller någonting. Han ser ju wild ut.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…