Katrin Zytomierska kritiseras efter beslutet med barnen

Katrin zytomierska får kritik efter beslutet med barnen
Katrin Zytomierska är van att få reaktioner på sina inlägg på sociala medier och är inte rädd för att väcka debatt. Nu har hon upprört sina följare igen – genom att berätta att hon låtit sina barn vara i trafiken utan hjälm.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, väcker ofta starka känslor hos sina följare på sociala medier. Det kan handla om allt ifrån att hon röker på bild till vissa beslut hon fattar angående barnen Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2.

Nu har Katrin Zytomierska återigen fått reaktioner över en uppdatering på Instagram där hon berättar att hon låtit sina barn ge sig ut i trafiken utan hjälm.

Annons

Jag var ganska oansvarig idag. Eller jag tänker att ni kanske tycker det. Känner ändå att jag vill kolla med er. Jag kände mig trygg i mitt beslut men jag lever ju kvar i 90-talet på många plan också”, skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

Annons

Okej så jag kom till dagis och insåg att jag glömt Falkes hjälm. A jag vet KATASTROF. Mmmmm satte plutten på hojen ändå. Är det förfärligt gjort av mig? Borde jag lett cykeln hem istället?”

Hon fortsätter med att berätta att det blev bråttom till Ringos fotbollsavslutning. Det gjorde att hon lät Ringo skjutsa 6-årige Rambo på en el-sparkcykel, även det utan hjälm.

Mmm inte så bra, va? Men jag litar på Ringo han kör bättre spark än de flesta vuxna och de fick köra i allén hela vägen hem inte på gatan. A han brassade på såklart men jag kände mig lugn. Stolt faktiskt. Det såg sjukt gulligt ut. Jag cyklade på gatan preciiiiis bredvid hela tiden”, skriver hon.

Annons

Bättre med hjälm

Katrin Zytomierska avslutar sitt inlägg med att fråga om hon får gult kort som mamma.

I kommentarerna är det flera av hennes följare som är kritiska till beslutet att låta barnen vara i trafiken hjälmlösa.

Gör som du tycker verkar allra bäst för dina barn. Själv har jag jobbat som sjuksköterska på barnakuten i 15 år och tycker det är bättre med en spräckt hjälm än en spräckt barnskalle. Men det är jag det”, skriver en följare.

En olycka kan lätt hända, om det skulle hända dom något så skulle du aldrig förlåta dig själv”, skriver en annan.

Trots att det finns flera som är kritiska till Katrin Zytomierska är det också många som ställer sig på hennes sida.

Äh herregud..så farligt är det väl inte. Det fanns en tid då det inte fanns cykelhjälm och mänskligheten dog inte ut”, skriver en av hennes följare.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram 

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…