Kate och Williams hemliga samtal under välkomnandet av nya prinsen

Kate och Williams första ord efter förlossningen
I måndags visade Kate Middleton och prins William upp sin nyfödda lillprins utanför Lindo Wing på St Marys sjukhus. Nu har en läppläsare klurat ut vad de sa till varandra där på trappen.
Annons

Måndagen den 23 april blev Kate Middleton, 36, och prins William, 35, trebarnsföräldrar då Kate födde en son på den privata delen av St. Marys sjukhus i Paddington, London, vilken kallas för Lindo Wing och allt gick exakt enligt planerna. Bebisen kom till världen på den dag som förlossningen var beräknad på, och pojken föddes 11.01 på måndagen.

Annons

Barnen George, 4, och Charlotte, 2, var prins William hemma och hämtade redan samma eftermiddag för att de skulle få beskåda sitt nya syskon och Charlotte charmade hela presskåren då hon stannade upp och vinkade glatt åt fotograferna utanför sjukhuset. Kate såg fullkomligt strålande ut och var klädd i rött precis som prinsessan Diana efter att hon fött prins Harry, 33.

Framåt 18-tiden på kvällen kom de stolta föräldrarna slutligen ut på trappen till sjukhuset och visade upp sin son för presskåren och allmänheten. De kungliga makarna såg lugna och lyckliga ut medan de poserade utanför St Marys sjukhus.

Pressfotograferingen var kort, men Kate var trots detta synligt orolig för att det skulle vara för kallt för den lilla bebisen ute i den vårkalla London-luften. The Mirror anlitade därför en läppläsare som för tidningens räkning fick tyda exakt vad paret sa till varandra då de mötte pressfotograferna.

Annons

William började med att fråga sin fru:

– Är du okej med honom?

Kate svarade leende:

– Ja.

Prinsen såg sedan uppenbarligen någon bekant i folkmassan och sa:

– Titta, där är han. Där borta, sa William, vände sig till vänster och vinkade.

– Vi vinkar ditåt också, sa Kate därefter.

Båda vände sig därefter på den nyblivna moderns initiativ även till höger och vinkade innan Kate tillade:

– Det är lite blåsigt. Han kanske blir kall. Nu går vi.

– Absolut, svarade då William och de smet in på den lyxiga sjukhusavdelningen igen.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…