Kärleksavslöjandet: Hon är stjärnkockens hemliga flickvän

Kärleksavslöjandet: Hon är stjärnkockens hemliga flickvän
Efter skilsmässan har stjärnkocken Markus Aujalay hittat kärleken igen. Under efterfesten av Melodifestivalen dök de upp ihop och för Hänt bekräftade de att de är ett par.
Annons

Vi känner igen honom och hans karaktäristiska frisyr från ”Sveriges Mästerkock” som sänts i sju säsonger och vunnit tre Kristaller i kategorin ”Årets dokusåpa”. Stjärnkocken Markus Aujalay, 46, har även varit programledare för ”Sveriges yngsta mästerkock” och driver krogarna Fjällpuben Åre, Winterviken och Tegelbacken tillsammans med sin exfru Erika som han skilde sig ifrån 2015.

Annons

Nu kan Hänt avslöja att Markus har en hemlig flickvän. Hon heter Ingela Widström, är 47 år och vi träffade dem på Melodifestivalfinalens efterfest på Friends Arena. De kom tätt omslingrade och gjorde ingen hemlighet av att de är ett par.

– Ja, jag är Markus flickvän och vi har varit tillsammans i fyra år, avslöjar Ingela.

Man kan gissa att de har träffats på jobbet. Ingela har nämligen varit inslagsproducent för ”Sveriges mästerkock” sedan starten 2011 och hon berättar att hon arbetat med programmet i sex år. Numera jobbar hon på produktionsbolaget Jarowskij.

Annons

Markus har ända sedan skilsmässan hållit en låg profil och inte velat uttala sig om privatlivet. Men nu är paret öppna med sin kärlek och Ingela berättar att de lever ett sorglöst liv.

– Vi är inte förlovade eller bor ihop utan vi lever ett härligt tonårsliv, säger hon innan hon och Markus försvinner in i myllret på efterfesten hand i hand.

Markus har gjort som sin kockkollega Paolo Roberto och fortsatt jobba tillsammans med sin exfru. Markus och Erika driver sina krogar vidare som kompanjoner. De har till och med startat nya efter skilsmässan så det verkar inte råda någon osämja mellan dem.

Markus och Erika har barnen Zac, Mino och Enya tillsammans.

Foto: Shimoda Media, IBL

Dela på:
Annons
Laddar