Jon Henrik Fjällgren berättar sanningen: Därför stoppar han sina följare

Jon Henrik Fjällgren berättar sanningen: Därför stoppar han sina följare
Jon Henrik Fjällgren är trött på oseriösa följare och ryter nu ifrån på sin Instagram. ”Har tyvärr börjat spärra dom som gör så”, skriver han.
Annons

Ibland är man helt enkelt inte enig med sina fans, och en som inte är det är Jon Henrik Fjällgren, 30. Han har fått nog på sina Instagram-följare, och ryter nu ifrån. Den här gången handlar det inte om kritik mot honom, som många andra kända personer kanske ryter ifrån om. Nej, han är missnöjd med andra saker och sätter nu upp restriktiva regler på vilka som får följa honom och vilka som inte får följa honom.

Annons

Denna Instagram-konto kommer ej att godta oseriösa följare som menas med noll följare noll inlägg noll bilder. Det andra jag också ser är också att många följer och avföljer och en minut efter så vill dom följa igen. Blir slitsamt att godkänna dom gång på gång, men har tyvärr börjat spärra dom som gör så.”, skriver han på sin Instagram.

Han är trött på oseriösa följare, helt enkelt. Eftersom att hans konto är privat så kan har välja vilka han vill och inte vill ha som följare på sin Instagram.

”Till dom som undrar varför jag har privat konto så är de för att de fanns en tid jag fick en hög med spammare som skrev massor med opassande saker. Så tyvärr så vart jag tvungen att skydda er och mig själv”, fortsätter han.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…