Jespers varning till Penny efter kärleksavslöjandet: ”Du kommer förstöra för familjen”

Jespers varning till Penny efter kärleksavslöjandet: ”Du kommer förstöra för familjen”
Innan Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray började dejta höjde Jesper Parnevik ett varningens finger till sin dotter. Då Douglas är en vän till familjen var han noga med att Penny tog det hela på allvar.
Annons

Det var i höstas som Penny Parnevik, 20, avslöjade vem hennes nya pojkvän var efter att hon hållit honom hemlig i månader. De forne hockeyspelaren Douglas Murray, 37, och Penny har känt varandra i många år, men det var inte förrän i somras som de fann kärleken i varandra.

Douglas är från början en vän till hennes föräldrar Mia Parnevik, 50, och Jesper Parnevik, 52, och innan Douglas vågade börja dejta Penny frågade han Mia och Jesper om lov.

Annons

– Han ringde mamma och frågade om vi kunde gå på dejt, sen ringde han pappa och frågade om vi kunde gå på dejt, säger Penny i podcasten ”Pillowtalk”.

Glatt nog så gick det utmärkt för föräldrarna, däremot höjde Jesper ett varningens finger till sin dotter innan de började dejta på riktigt.

Annons

– Mamma och pappa pratade med mig då och pappa sa att ”Penny, nu vet jag att du har varit singel ett tag, du har dejtat många killar i sommar och du har pratat hit och dit om den här killen och den där killen…”, berättar Penny och fortsätter:

– ”Tar du Douglas seriöst nu? För jag vet att när Douglas älskar någon så älskar han hårt och om du gör det här som en spännande grej så skulle jag be dig att inte göra det. Du kommer att förstöra för familjen då.”

I podcasten hintar även systern Peg Parnevik, 22, om att föräldrarna sa precis samma sak till henne när hon ville börja dejta pojkvännen Filip Lamprecht Kaspersen, 20, på grund av att även han och hans familj är vänner till familjen sedan tidigare.

Foto: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar