Jespers hårda spel mot kända svärsonen i ”Parneviks”: ”Drar det lite för långt”

Jespers hårda spel mot kända svärsonen i
Ikväll går premiären av ännu en säsong av familjen Parneviks realityserie på TV3. I det första avsnittet får vi se att Jesper Parnevik bestämmer sig för att testa dottern Pegs pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, och han förklarar själv att han tog det hela lite för långt.
Annons

Ikväll är ”Parneviks” tillbaka med ännu en säsong på TV3, och tittarna får ännu en gång följa med familjen Parnevik på alla deras äventyr. Den här gången kommer vi där emot inte att få se några gäster som kommer på besök i huset i Florida, istället blir det endast familjen Parnevik.

Men det har tillkommit en ny person till familjen den här säsongen – Peg Parneviks, 22, pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, 20. I det första avsnittet får vi se hur Jesper Parnevik, 53,  bestämmer sig för att testa Filip.

Annons
Annons

– I första avsnittet så testar ju Jesper mig… jag längtar till avsnitt två, säger Filip till Hänt.

Filip har varit en vän till familjen i hela sitt liv, men trots det tycker Jesper att han bör genomgå ett eldprov nu när han och Peg är ett par. Han förklarar att han dock råkade ta det hela lite för långt.

– Ibland är jag jävligt taskig mot Filip. I första avsnittet får han göra ett eldprov för att komma in i familjen. Vi har varit vänner hela livet, men nu när han och Peg har blivit partners så tänkte jag att nu jävlar, nu ska jag kolla hur bra han klarar av det här. Och då drar jag det lite för långt, säger Jesper till Hänt och fortsätter:

– Folk mår ju dåligt och jag gjorde också det när jag kom på hur dåligt han mådde. Men det är också väldigt roligt, men taskigt.

Bland annat har Jesper skrivit ut en bild på sitt egen ansikte, när han gör en arg min, som han har lagt under Filips täcke. Jesper tar även med Filip ut på en bilfärd som är aningen obekväm för Filip.

– Av någon anledning blir det som att allt är hans fel hela tiden. Allt blir Filips fel tillslut Det är väldigt roligt men också väldigt tragiskt ibland, säger Jesper.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar