Isabella Löwengrips oväntade nya ord om ex-maken – nio månader efter uppbrottet

Isabella Löwengrips oväntade nya ord om ex-maken – nio månader efter uppbrottet
Nio månader efter skilsmässan berättar Isabella Löwengrip om sina känslor för ex-maken Odd Spångberg, efter en fråga från deras fyraårige son Gillis. "Jag älskar honom på något sätt eftersom han är deras pappa", skriver hon.
Annons

Det var i maj förra året som Isabella Löwengrip, 27, meddelade att hon skulle skilja sig från maken Odd Spångberg, 28. Sedan dess har hon flera gånger öppet pratat om, eller bloggat om, uppbrottet och de tuffa känslorna efteråt.

Annons

Men några som inte alltid är lika lätta att prata om skilsmässan med är ex-parets två barn, Gillis, 4, och Sally, 2. I ett inlägg på sin blogg berättar Isabella Löwengrip att Gillis nyligen ställt en fråga till henne om sin pappa, som gjort henne helt ställd.

”Jag fick en tuff fråga av Gillis ikväll som jag svamlade bort svaret på. Han frågade mig om jag är kär i hans pappa. Det är jag ju inte”, skriver Isabella Löwengrip i inlägget och fortsätter:

Annons

”Men jag fick undvika min Saga-fälla (svara ett kort nej) och istället ta upp att jag älskar honom på något sätt eftersom han är deras pappa. Men jag blev obekväm och otydlig och Gillis märkte det.”

Isabella Löwengrip planerar nu att komma på ett nytt svar om ex-maken att ge till sina barn.

”Jag tänker klura på något klokt och svara igen imorgon. Jag avskyr när något skaver i kommunikationen, vill att allt ska vara tydligt för Gillis och Sally”, skriver hon.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar