Isabella Löwengrip talar ut: ”Gör vansinnigt ont”

Isabella Löwengrip ledsen
Nu tar Isabella Löwengrip hjälp av en psykolog för att hantera sina känslor. Samtidigt bryter hon tystnaden om sitt mående efter att ha lämnat Sverige.
Annons

Under de senaste två veckorna har Isabella Löwengrips, 28, liv vänts upp och ned. Förutom att hon brutit med pojkvännen så har hon tillsammans med sina barn Gillis, 5, och Sally, 2, tagit en paus från allt jobb och lämnat landet.

Annons

Uppdateringarna har varit få, men nu bryter hon tystnaden om hur hon mår efter allt som varit, och inte helt oväntat så är känslorna på svaj.

”Måendet går upp och ner men det är inte så konstigt. Jag vill alltid skynda med att må bra men jag måste ge mig tid. Det går inte att leva ett liv med någon ena stunden och andra ha brutit helt utan att det gör vansinnigt ont”, skriver hon på sin blogg.

Annons

Isabella Löwengrip är samtidigt medveten om att hon har en hel del arbete framför sig, framför allt med hur hon hanterar alla känslorna. För i tidigare fall medger 28-åringen att hon kanske inte hanterat känslomässigt kaos på ett hållbart sätt. En insikt som gör att hon nu sökt upp professionell hjälp.

Då gör Isabella comeback

”Jag vet att jag måste få våga sörja. Gråta. Stanna upp. Men jag kommer behöva hjälp med det av min psykolog. Annars går det så fort för mig att gå vidare och i längden vet jag ju att vi människor inte mår bra att sopa känslorna under mattan. Det är bara det att jag inte riktigt har verktygen för bearbetning själv, därav psykologen”, skriver Isabella.

Annons

I en veckas tid har hon tillsammans med sina barn och delar av sitt team befunnit sig utomlands. Men redan under nästa vecka kommer Isabella Löwengrip att göra comeback i arbetet, då under ett sedan tidigare planerat event för hennes skönhetsföretag som ska hållas i New York.

”Vardagen är verkligen surrealistisk. Dock försöker jag ta jobbsamtal då och då och försöka få allt att rulla som vanligt. Nästa vecka väntar NYC med en massa möten och det längtar jag efter. Jag mår bra att få jobba”, skriver Isabella i ett annat inlägg.

FOTO: Ibl, Malin Bondeson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…