Isabella Löwengrip stöttas efter beslutet med Gillis och Sally

Isabella Löwengrip och dottern Sally
Isabella Löwengrip avslöjar det nya beslutet som hon och ex-maken Odd Spångberg tagit gällande barnen – och det hyllas av läsarna.
Annons

Den framgångsrika entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, gifte sig som 22-åring med sin tonårskärlek Odd Spångberg, 30. Under äktenskapet fick de barnen Gillis, 5, och Sally, 3, tillsammans men i maj 2017 beslutade de sig för att gå skilda vägar.

Annons

Ända sedan skilsmässan blev offentlig i maj 2017 har de levt separerat, men sedan några månader tillbaka har Isabella delat allt fler uppdateringar på sina sociala kanaler som skvallrar om att hon och Odd tillbringar en hel del tid tillsammans.

I ett blogginlägg som entreprenören skrev i mitten av december förra året, berättade hon om relationen med Odd. Hon förklarade att det varit som en bergochdalbana sedan de gick skilda vägar, att de stöttat varandra men också varit ovänner. Samtidigt som de haft som mål att det ska fungera mellan ex-paret, främst för barnens skull.

Isabella menar att det faktum att de gick i parterapi har hjälpt även efter separationen.

”Något som jag tror att vi båda tog med oss från par-terapin som vi fortsatte att gå på efter skilsmässan (också bra tips!) var att man måste acceptera att man uppfostrar på olika sätt och att det är lönlöst att försöka påverka den andra. Man måste helt enkelt lita på att den andra gör utifrån barnets bästa”, skriver Isabella på bloggen i december.

En Sally-dag i veckan

Att agera utifrån sina barns bästa är det som Isabella och Odd prioriterar att hålla kvar vid även in i det nya året. I ett nytt blogginlägg berättar Isabella om parets beslut med barnen.

”Jag åkte hem och då väntade en Sally-dag. Första mamma-dagen på veckan har ju nämligen Odd Gillis en extradag. Många av er blir säkert upprörda när ni hör det men det är det barnen önskar så vi kör så. Jag tycker att det är supermysigt med Sally-tid. Vi åt middag länge tillsammans, pratade och gympade”, skriver Isabella på bloggen.

I kommentarsfältet till bloggen är det inte alls många upprörda toner, utan snarare tvärtom – beslutet hyllas av flera läsare som visar sitt stöd.

”Tycker ni gör helt rätt som lyssnar på barnen och deras behov!”, skriver en läsare och flera andra instämmer om att det absolut inte är något att bli upprörd över:

”Det ska väl ingen bli upprörd över. Vi har ofta egentid med varsitt barn. Sen om barnen önskar att vara med en speciell förälder så är väl det ok. De små är ju ofta mammiga/pappiga i olika perioder.”

”Jag tycker det låter så fint och hälsosamt med en varsin dag. Kan inte förstå varför alla ska ha så mycket synpunkter på ANDRAS sätt att bygga upp en familj som separerade. Så länge barnen mår bra och ni mår bra är väl det som är bäst? Det kan inte fungerar för ett annat par men det fungerar för er så kör på!”

”Det är väl toppen att barnen får egentid med respektive förälder när dom vill ha det. Förstår inte varför folk skulle bli upprörda över det! Tror du och Odd har stenkoll på era barn, deras behov och ser till deras bästa!”

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…