Isabella Löwengrip möts av kritik för rummet till barnen

Isabella Löwengrip möts av kritik för barnrummen: ”Barn måste få vara barn”
Isabella Löwengrips hus på Lidingö kostade nära 30 miljoner kronor. Nu är hennes följare kritiska till hur hon inrett barnens rum.
Annons

Entreprenören och bloggaren  Isabella Löwengrip, 28, var 22 år när hon gifte sig med kärleken Odd Spångberg, 30. Äktenskapet höll i fyra år och under den tiden fick de två barn, Gillis, 5, och Sally, 3.

I maj 2017 bestämde sig Isabella Löwengrip och Odd Spångberg för att gå skilda vägar. Idag har de barnen varannan vecka och ex-paret har en bra relation till varandra.

Annons

I augusti förra året avslöjade bloggaren att hon köpt ett nytt lyxhus. Huset gick loss på närmare 30 miljoner kronor och rymmer bland annat fem sovrum, tre badrum samt en egen båtplats.

På sociala medier har Isabella Löwengrip ofta delat med sig av bilder från huset. Idag bloggade hon om barnens tv-rum.

Ett rum som jag verkligen gillar är barnens tv-rum. Det har blivit så mysigt där inne”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

Hon fortsätter:

På helgerna (då vi har mer tv-tid, på vardagskvällarna hinner man ju sällan ligga och titta) ligger vi alla tre på rad tillsammans och myser framför Netflix och äter något gott.”

För vuxen stil

Det välstädade tv-rummet går i grått, svart och jordfärger. I kommentarsfältet har följarna synpunkter på att rummet inte ser ut att vara till för barnen.

Ser inte ut som ett barnrum. Förstår inte att du vill ha hotellkänsla, skulle hellre vilja ha hemkänsla”, skriver en person i en kommentar.

Självklart är rummet fint! Men skulle aldrig sett det som ett tv-rum för barn. Det är ju alldeles för vuxet och ”formellt”. Jag skulle hart massa färg, lekfullt, busigt. Och att barnen fått vara med och välja. Barn måste ju få vara barn, hur fint och städat man än bor”, skriver en annan person.

Bland de kritiska kommentarerna finns de också de som försvarar Isabellas val.

Den ”hotellkänsla” du refererar till ÄR ju Bellas hemkänsla. Är det verkligen så oerhört svårt att förstå att vi alla är olika?!” menar en person.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…