Isabella Löwengrip återförenad med exet – efter skilsmässan från Odd: ”Han är ju så söt”

Isabella Löwengrip återförenad med exet – efter skilsmässan från Odd:
I helgen umgicks Isabella Löwengrip med sin ex-pojkvän Nils. Nu undrar följarna om ex-paret hittat tillbaka till varandra.
Annons

Det var i maj förra året som Isabella Löwengrip, 27, meddelade att hon skulle skilja sig från maken Odd Spångberg, 28. Tillsammans har ex-paret två barn, Gillis, 4, och Sally, 2.

Men nu har den kända bloggaren synts på äventyr med en annan man. I helgen umgicks Isabella nämligen med sin expojkvän Nils, som hon var tillsammans med innan hon träffade Odd. Tillsammans med barnen grillade de korv, åkte pulka och umgicks under söndagen.

Annons

”Nils hade med sig ett gasolkök så vi stekte korv och åt den med hummus och grönsaker i ett tunnbröd. Så gott! Till det blev det varm choklad och lite kexchoklad till efterrätt. Det är märkligt hur allt smakar så mycket bättre utomhus, ljuvligt med vetokorv”, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Hon fortsätter i ett annat inlägg, där hon också nämner ytterligare en ex-pojkvän från tonåren, Marcel.

”Jag är så glad över att idag ha vänskapsrelationer med tidigare pojkvänner från tonåren. Jag har haft turen att hitta så kloka och sunda killar trots att jag var så ung. Alla relationer har betytt mycket och stärkt mig. Om Sally och Gillis skulle bli tillsammans med någon som påminner om Marcel eller Nils i tonåren skulle jag bli tacksam. I min exman hittade jag en fantastisk pappa till mina barn. Det valet är jag stolt över”, skriver hon.

I kommentarsfältet hoppas nu följarna på att Isabella Löwengrip och Nils ska hitta tillbaka till varandra och bli ett par igen.

”Bli ihop igen!”, skriver en följare.

Annons

”Nils kanske är din nya kärlek?”, skriver en annan.

”Känns lite lustigt att som vuxen person önska att Isabella blir tillsammans med Nils igen. Men han är ju så söt, älskade honom!!! Verkar va sååå bra kille!”, skriver en tredje.

Men trots följarnas önskningar, verkar det inte vara någon romans mellan Nils och Isabella. I kommentarsfältet svarar bloggaren nämligen på frågorna.

”Inte aktuellt men vi är bra vänner”, skriver hon där.

Foto: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar