TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

William Segerdahls nya kärleksbesked under Idol

09 nov, 2018 
AvSarah Mansouri
William Segerdahls nya kärleksbesked under idol
Han är en av de kvarvarande tävlande i Idol som tagit svenska folket med storm. Nu avslöjar William Segerdahl hur det ser ut med kärleken idag, om romantik och tidigare relationer.
Annons

Deltagarna i årets Idol blir färre och färre och en av favoriterna som är kvar är William Segerdahl, 16, från Vänersborg.

För Hänt berättar han om hur det egentligen går med kärleken nu när han har blivit en offentlig person. Varje dag rasslar inkorgen med ett tjugotal nya meddelanden från folk som visar sitt intresse för 16-åringen.

– Det är väldigt kul att folk gillar det jag gör och att de ser något fint hos mig, säger han.

Men trots många kärleksmeddelanden tycker han att det är svårt att kombinera kärlek med Idol. William avslöjar att det faktiskt går väldigt dåligt med kärlekslivet just nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är inte vanligt singel, jag är supersingel. Jag och William Strid kallar oss för det. För man har inte ens tid för kärlek här, så jag måste lägga det åt sidan. Det är det som är jobbigt, säger William och fortsätter:

– Jag vet väl inte om jag längtar efter kärlek, kanske. Kommer det så kommer det.

Annons

Han förklarar vidare att han har väldigt svårt att gå in i en ny relation när han redan är så dedikerad till något annat.

– Allt med Idol är så nytt, så det skulle vara väldigt svårt ändå att gå in i något seriöst nu, men sedan skulle jag gärna vilja göra det, tror jag, berättar William.

Även om det är svårt att tänka på kärlek nu, så medger han att han är en romantiker.

– Jag vet inte hur bra jag är på romantik, men jag tycker det är viktigt att försöka. Men jag brukar inte göra några stora scener eller så, men sådana smågrejer som att öppna dörren åt någon eller dra fram stolen, säger William och avslöjar även vad som faktiskt får honom på fall:

– Att vara sig själv är skitviktigt, att ha ambitioner och att stå upp för sig själv

William berättar att han trots sin unga ålder har haft kärleksrelationer tidigare, men vill inte berätta om det eller om varför det tog slut.

– Jag har inte pratat om det här med personen ifråga, så jag vet inte hur mycket jag ska eller borde berätta i nuläget. Det är nog en historia som får tas med den personen om den vill prata om det, förklarar William och säger också att han helst inte pratar om tidigare hjärtesorg heller.

– Om jag fått mitt hjärta krossat kan vi ta en annan gång. Jag har inget svar på det.

FOTO: Ibl

Annons