LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

TV4:s stora ändring av Idol – efter Bragi Bergssons val

23 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Bragi Bergsson i Idol 2018
När Bragi Bergsson sjunger en kärlekslåt i Idol väljer TV4 att ändra på sin sändning. Nu berättar de varför.
Annons

Det är nu endast fem idoler kvar i kampen om att vinna hela Idol 2018. Bragi Bergsson, 25, William Strid, 21, William Segerdahl, 16, Sebastian Walldén, 23, och Kadiatou Holm Keita, 17.

Den här fredagen är det först gången idolerna sjunger två låtar var i en fredagsfinal. En låt ska ha tema kärlek och den andra låten är tema svenska musikexporter. Bragi har valt att sjunga All of me, i original framförd av John Legend.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Låten kommer han att tillägna sin extramormor och extramorfar som bor på Island. Därför har TV4 nu valt att ta bort den blockeringen deras playkanal i vanliga fall har för andra länder utanför Sverige. I alla fall för Island vars befolkning nu se Bragi framföra kärlekslåten.

– Vi har förstått att intresset på Island har varit stort eftersom islänningen Bragi är med i Idol. Det känns förstås extra kul att hela Island kan se Bragis kärleksförklaring till sin extramormor och extramorfar, att de såväl som hela Island kan se veckans fredagsfinal på TV4 Play, säger Malin Knave, exekutiv producent för Idol.

Annons

Romansryktet med Hanna Ferm

Förra veckan sjöng Bragi duett tillsammans med förra årets Idolfinalist Hanna Ferm, 18. De sjöng låten Up where we belong, en klassisk kärlekslåt, och fansen började omedelbart spekulera i om det var mer än bara vänskap mellan dem.

”Perfect match” skrev en följare på Bragis Instagram där han har publicerat en bild på sig och Hanna.

”Love is in the air too…”, skriver en annan.

Även Hanna har publicerat en bild på sig och Bragi där de står tätt intill varandra och tittar varandra i ögonen. I kommentarsfältet trillar nu kommentarerna in om hur bra paret passar ihop.

”Kolla blicken de e fan snyggaste paret juuu”.

”Passar ju bra ihop med”.

Paret berättade dock att det inte var något mer än vänskap mellan dem.

– Jag är supersingel fortfarande, sa Bragi och fortsatte:

– Vi vill ju göra ett bra uppträdande som berör och det är ändå en kärlekslåt, och om sådana rykten kommer då har man ju lyckats.

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: IBL/Mattias Hansson

Annons