LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

TV4 bekräftar – Kishti Tomita är tillbaka i "Idol"-juryn

16 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Hallelujah moment! Nu gör Kishti Tomita comeback i "Idol"-juryn.
Annons

Får vi höra ett “hallelujah”? Eller kanske ett “det är ORIMLIGT”? Ja, nu är det klart att Kishti Tomita, 53, återvänder som jurymedlem i “Idol” igen! TV4 bekräftar nyheten via deras Instagramkonto och på sin Facebooksida. I morse medverkade även Kishti i TV4:s “Nyhetsmorgon”, där hon berättar att det inte alls varit självklart för henne att tacka ja till erbjudandet.

– Hade någon för ett och ett halvt år sedan sagt att jag skulle göra “Idol” igen, hade jag sagt: “Vad har du fått i kaffet, du är ju on crack”. Men så vaknade jag en morgon och kände mig inspirerad och tänkte att “jag längtar tillbaka till TV4”. Och då ringde telefonen, säger Kishti Tomita i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De senaste åren har Kishti valt att inte följa “Idol” och tagit en timeout från programmet, även som tittare. Men nu är hon redo att ge sig ut i Sverige igen tillsammans med de andra jurymedlemmarna Nikki Amini, 32, Anders Bagge, 49, och Alexander Kronlund, 45, för att hitta nya talanger.

Annons

– De är helt underbara människor. Jag och Alex är gamla vänner. Nikki är skön och jättecool, och Anders är varm och härlig. Jag kommer nog att vara den spontana, den lite oförutsägbara. Jag har många uttryck, säger hon.

Kishti var med i originaluppsättningen av “Idol”-juryn, när programmet startade 2004. Då delade hon jurybordet med Peter Swartling, 52, Daniel Breitholtz, 39, och Claes “Clabbe” af Geijerstam, 71. Under Kishtis tid i juryn upptäckte “Idol” talanger som Måns Zelmerlöw, 30, Darin, 29, och Loreen, 33.

Annons

Välkommen tillbaka, Kishti!

Ps. Minns du när Kishti var med i “Idol” senast? Här är några av våra favoritögonblick!

https://www.youtube.com/watch?v=NBYxOdsoyG4

Här är intervjun med Kishti Tomita i “Nyhetsmorgon”:

Foto: IBL

Annons