hänt exklusivt

Sebastians okända relation till Mello-artisten – berättar om lyckan

Sebastian Idol 2022

Sebastian Rydgren är en av deltagarna i Idol 2022.
I en intervju med Hänt berättar han nu om den tidigare okända relationen mellan honom och en Melodifestivalen-artist.
– Jag har bollat mycket med honom om det här, säger Sebastian till Hänt.
Sebastian om baksidan av Idol: "Ta en break"
0:38

Efter reklamen: Sebastian om baksidan av Idol: "Ta en break"

(0:38)

Slå på ljud

Fredagsfinalerna är i full gång och inom några veckor vet vi vem som står som vinnare i Idol 2022. Vägen till att ta sig till de livesända fredagarna var lång men en av deltagarna som gång på gång levererat är Sebastian Rydgren, 19.

Sebastians taktik för att orka med Idol-tiden

I en intervju med Hänt berättar Sebastian att han är en av få som klarat sig ifrån förkylningarna som har härjat i Idol-gänget senaste veckorna.

– Jag har kunnat hålla mig ifrån alla sjukdomar och att skrika så pass mycket så att rösten ska bli skadad. Jag har ändå tagit hand om den skulle jag säga, säger han och fortsätter:

– Jag skulle säga att man alltid är lite trött men det är bara att planera sin sömn lite bättre och ibland leva på energidricka.

Sebastian är i dagsläget singel men sedan han klev in i Idol har det både regnat in fan-meddelanden och dejtinginviter.

– Det känns jättebra att folk skriver lite hela tiden. Ibland har jag inte riktigt tid att svara alla och det känns lite tråkigare men annars det känns jättebra.

Idol-Sebastians okända relation till Melodifestivals-vinnaren

Vad som också kommer fram är att Sebastian är vän med en annan känd Idol-profil, nämligen Tusse Chiza, 20, som vann tävlingen 2019. Tusse har dessutom vunnit Melodifestivalen och representerade Sverige i Rotterdam under Eurovision Song Contest 2021.

– Jag har varit vän och känt Tusse ett tag så jag har bollat mycket med honom om det här. Han känner ju igen hela resan, så det känns bra att ha en kompis utanför som ändå förstår, säger Sebastian.

Mello-vinnaren visar sig till och med ha delat med sig av några tips.

– Det gick väldigt bra för honom. De tog ju upp det att jag har post it-lappar på mitt rum och det var faktiskt han som gjorde det under hans tid på Idol och jag tyckte det lät som en väldigt bra idé. Så det är något som jag tagit med mig från honom

Men det är bara en kompisrelation?

– Ja, säger Sebastian.

FOTO:TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN