Sebastian Walldéns oväntade besked efter Idol-vinsten

19 aug, 2019 
https://image.hant.se/olle_lotta4-e1417698187597.jpg.jpg?imageId=5034967&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Andreas Kristensson
Sebastian Walldéns oväntade besked om karriären efter vinsten i Idol 2018.
Sebastian Walldén vann TV4:s Idol 2018 och har fortsatt med musiken sedan dess. Men nu avslöjar han för Hänt att han gärna ser en annan väg i livet framöver.
Annons
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”

Idol-vinnaren Sebastian Walldén, 24, har efter tiden i TV4-programmet satsat på sin egna karriär som musiker och släppte tidigare i år debutsingeln Bad News. Men trots framgången avslöjar han nu för Hänt att han gärna ser en ny riktning i livet – och lägger nu fokus på nya satsningar.

Sebastians flytt från Göteborg till Stockholm

Efter Idol-vinsten flyttade Sebastian Walldén från hemstaden Göteborg till huvudstaden Stockholm. När Hänt träffar honom under Rockbjörnen 2019 berättar han om hur flytten påverkat honom, både positivt och negativt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jobbmässigt älskar jag att bo här, men rent socialt har jag alla mina vänner i Göteborg. Sakta men säkert däremot börjar man skaffa sig lite mer vänner i Stockholm också, så jag stormtrivs ändå, säger Sebastian Walldén till Hänt.

https://www.instagram.com/p/BrIIxaAnfIW/?utm_source=ig_embed

Just nu beskriver han också att den mesta tiden tillbringas i studion där han befunnit sig mest hela tiden sedan han lämnade sina vänner i Göteborg, för att kunna flytta upp till Stockholm.

Annons

– Jag är väldigt mycket i studion just nu där vi klurar på idéer som vi kommer att göra i framtiden, förklarar han.

Sebastians oväntade ord om karriären

Efter en lång tid i studion berättar Sebastian Walldén att ny musik kommer inom kort. Men det finns även andra planer, som inte får avslöjas ännu, berättar han.

– En singel kommer att komma nu i september förhoppningsvis, som jag är extremt taggad på. Det andra är inte klart ännu, så jag vill inte säga för mycket, säger Sebastian Walldén.

Men musik är inte det enda som Sebastian Walldén vill syssla med i framtiden. För Hänt berättar han att vill göra nya satsningar i livet, där bland annat en karriär som skådespelare ingår.

– Jag älskar verkligen att skådespela och har länge velat studera vid Calle Flygare teaterskola. Sedan om det händer precis just nu får vi se, jag kanske kan ta en liten genväg, säger Sebastian till Hänt och tillägger:

– En annan stor dröm jag har är att få vara programledare och förhoppningsvis ser ni mig i rutan snart, avslutar han.

FOTO: TT/Christine Olsson, TT/Stina Stjernkvist

Annons