TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Sanningen: Så ljög TV4 för tittarna om Noah i tv

04 nov, 2017 
I gårdagens sändning av ”Idol” berättade Pär Lernström att han fick rycka deltagaren Noah Gerstenfeld ur sjuksängen för att få honom att ta sig till audition och söka till programmet. Men nu berättar Noah att det inte stämmer – han inte alls var sjuk.
Annons

I gårdagens fredagsfinal i ”Idol” i TV4 såg vi som vanligt laddade deltagare uppträda på scenen. Innan det var Noah Gerstenfelds, 19, tur att kliva upp visades ett klipp från hans första audition i Göteborg. Det hela började med att programledaren Pär Lernström, 37, ringde till honom efter att han blivit tipsad om Noah. Han sökte alltså inte själv till programmet, men Pär lyckades få honom att ta sig dit och söka. Noahs audition blev därför både oväntad och oplanerad, vilket i sin tur ledde till att han var väldigt hes när han klev in till juryn. I programmet får TV4 tittarna att tro att Noahs hesa röst berodde på att han var sjuk.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fick rycka dig från sjuksängen för att du ens skulle komma hit på audition, säger Pär i programmet.

Men när Noah själv berättar om sin första audition förklarar han att det inte var så det låg till. Han var inte sjuk, som TV4 får det att låta som. Hans hesa röst berodde på något annat.

Annons

– Jag var hes bara, jag hade skrikit mig hes. Jag visste ju inte att jag skulle vara med i Idol. Jag hade varit på ”blåvit”-premiär dagen innan och skrikigt halsen av mig, berättar Noah för Hänt.se och fortsätter:

– Jag var inte förkyld eller så, jag var bara jättehes när jag klev in till juryn.

Men tur i oturen – hans hesa stämma satte inte någon käpp i något hjul. Juryn gav honom gladeligen en guldbiljett i handen ändå.

SE OCKSÅ: Idol-Hanna om romansryktet med Noah: “Man kan aldrig säga aldrig”

Idol-Hanna om romansryktet: "Man kan aldrig säga aldrig"Brand logo
Idol-Hanna om romansryktet: "Man kan aldrig säga aldrig"

Foto: TV4, IBL

Annons