ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Sanningen om bråket i Idol – det fick man inte se: ”Elakt av produktionen”

13 sep, 2023 
Theo och Tindra
Tindra Mangiapia och Theo Ebbesson kommer inte överens under duettmomentet i Idol 2023.
Nu berättar Tindra mer om vad som hände bakom kulisserna.
”Vi bråkade mycket mer än vad man fick se”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”Brand logo
Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”

Idol 2023 är i fullgång och det har blivit dags för deltagarna att förbereda sig för nästa moment – nämligen duetterna. Denna gång har deltagarna inte blivit tilldelades sina duettpartners utan tvingats välja själva vem de ska sjunga med.

För vissa visar sig samarbete gå strålande medan andra har allt svårare att komma överens. Några som inte riktigt är på samma bana är Tindra Mangiapia, 20, och Theo Ebbesson, 20.

Sanningen om storbråket i Idol – det hände mellan Tindra och Theo

I onsdagens program får vi se hur Tindra och Theo hamnar i luven på varandra då de har helt olika syn på hur de ska lägga upp övningen inför duett-momentet.

– Jag hade inget att säga till om, hon ville göra det på sitt sätt och det drar ner mig för jag kommer inte upp i de höga tonarterna som jag vill komma upp i, säger Theo i TV4-programmet.

Annons

När Hänt når Tindra berättar hon om sina känslor över klippen som visades i programmet.

”De som visade i dagens avsnitt är så fel, de fick mig till att se ut som den dåliga personen, som att jag inte ville göra något eller ville samarbeta. Men de tog inte med när jag satt och grät över att jag mådde så sjukt psykiskt dåligt, eller när han inte lät mig få duscha i 20 minuter för att jag ville lugna ner mig. Jag mådde sjukt sjukt dåligt under den veckan och det syntes på mig att jag mådde skit. Pratade så mycket med produktionen om hur jag mådde och de tröstade mig så mycket men ändå klipper de det för att få mig till den dåliga människan”, skriver Tindra till Hänt.

Bilderna som inte visades – det fick tittarna inte se i Idol 2023

Vidare förklarar Tindra att hon inte upplevde situationen så som den framstod på tv samt att det var flertal bitar av hennes och Theos samarbete som inte visades.

Annons

”Jag bestämde inte över honom eller över vad vi skulle göra tillsammans, jag försökte bara göra det bästa av situationen eftersom jag kände på mig att de inte skulle gå bra. Hans och min röst funkar inte alls, vårt sammanbet gick inte för att han ville ändra på exakt allt. Tillslut fick jag tänka ut själv istället för de gick inte att lösa något. Tycker det är sjukt elakt av produktionen att göra mig till den dåliga människan”, skriver Tindra och fortsätter:

”Vi bråkade mycket mer än vad man fick se, han klagade på mig medans jag grät och var ledsen. Har är en jättesnäll människa och han förtjänar guld men det som hände där var verkligen inte bra”.

När Hänt når Theo berättar han om sin syn på duetten med Tinda.

– Jag är inte besviken överhuvud taget gällande vinkeln partner jag fick, säger Theo till Hänt.

Ni kom inte helt överrens, varför tror du det blev så?

– Vi var helt två olika personer. Det var kaos, hon ville inte det jag ville, jag ville inte det hon ville. Men jag pallade inte fightas om vilken sång vi skulle göra eller vilka toner vi skulle ta den i så jag lät henne ta allt.

FOTO: TV4

Annons