Sanningen bakom Bagges äppelfobi: ”Ryckt i örat”

Sanningen bakom Bagges äppelfobi: ”Ryckt i örat”

Sen Anders Bagge var liten har han haft en enorm fobi mot äpplen, någonting som Idol-fansen noterat. Nu avslöjar han en gång för alla vad det är som ligger bakom hans obotliga fobi.

För de trogna Idol-fansen är det ingen nyhet att juryordföranden Anders Bagge, 49, har en enorm, och obotlig, fobi mot äpplen. Genom åren är det många sökande som har jävlats med musikgeniet och tagit med sig ett äpple in i juryrummet, något som aldrig varit populärt. I tv-programmet Klassfesten” avslöjar Anders nu vad som ligger bakom hans annorlunda fobi.

– Jag har funderat på det där många gånger. Jag pallade äpplen och så kastade vi äpplen på en bil. Så var det en bil som stannade och började köra efter oss, så fick de tag på oss och så ryckte han mig i örat, berättar Anders Bagge och fortsätter:

– Och sen dess tror jag att jag fick en liten grej av gud som sa att varje gång jag ser ett äpple så ska jag påminnas om att inte kasta.

Efter att Anders öppnat sitt hjärta om känslorna kring detta trauma tar programledaren Renée Nyberg, 51, fram ett grön äpple som hon gömt bakom soffan, varpå Anders får panik.

– Så fort jag ser att du kommer ta fram ett äpple så känner jag att det kliar, säger Anders och skriker rakt ut:

– Snälla kan du ta bort det, jag får sån panik, kan du inte ta bort det snälla det bara kliar.

Det visar sig att just gröna äpplen är det som han inte klarar av, men de röda äpplena har han aldrig haft problem med.

– Det är grönt också, det är den värsta färgen. Jag har röda äpplen i trädgården och det är helt okej, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Anders Bagge hyllas för första kärleksbilden med Johanna

LÄS OCKSÅ: Idoljuryn i kaossändning – Bagge krossar kaffekopp

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN