TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Quincys son förutspår: "Han kommer vinna Idol"

25 nov, 2016 
AvJohanna Bladh
Denna vecka skulle fyra Idol-deltagare bli tre. Men chocken var total när TV4 meddelade att alla går vidare. Det innebär att tre av dem kommer stå i final i Globen.
Annons

Men vem som tar hem alltihop är fortfarande oklart.

På fredagen var ingen mindre än jurymedlemmen Quincy Jones III’s son på plats i studion.

14-åriga Quincy Renzo Delight Jones IV har minst sagt musiken i generna, och han säger sig med säkerhet veta vem som kommer vinna Idol 2016.

– Jag tror att Liam vinner, han är en riktig talang, säger Renzo till Hänt.

https://www.instagram.com/p/BM_LSPDA8Um/?taken-by=liamoolapreach

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han är inte ensam om att tro att Liam “Liamoo” Cacatian kommer stå i Globen under Idolfinalen 2016. Många hejar på rappare som tagit Sverige med storm. Renzo är särskilt fäst vid hans approach.

– Han har mycket karaktär i sin röst och sättet han uppträder på, menar Renzo.

Quincy är flitig med att posta kärlekshyllningar åt sin son på sociala medier. Renzo är för närvarande i Sverige på besök tillsammans med sin jämnåriga vän. Och då passar alla tre på att både ha hemmamys och gå på fisketur.

Musikproducenten Quincy Delight Jones III upptäcktes i Sverige som 16-åring då han breakdansade och var skådespelare.

Han har jobbat med artister som LL Cool J, Tupac, Mariah Carey, 50 cent, Robyn, Lil Wayne, Lionel Richie, Prince, Dr Dre, Queen Latifah, Infinite Mass med flera. Quincy har även producerat musiken till tv-serien “Fresh Prince in Bel Air”.

Annons