LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Quincy om saknaden efter sonen: "Saknar honom sååå mycket!"

07 dec, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Idol är snart slut. För jurymedlemmen Quincy innebär det att han får träffa sin saknade son hemma i Los Angeles. "Det är helt sjukt. jag saknar honom såååå mycket", erkänner han för Hänt.
Annons

Idolresan är på väg mot sitt slut. På fredag avgörs det vem av idolerna Charlie Grönvall, 27, Liam “Liamoo” Cacatian, 19, och Rebecka Karlsson, 16, som kommer ta hem vinsten. Priset som är ett skivkontrakt och direktflyg till jurymedlemmens Quincy Jones lll, 47, hemstad Los Angeles. Vinnaren kommer direkt att bli en i gänget med världsstjärnor som Rihanna, 28, Avicii, 27 och Justin Bieber, 22.

Quincy flyttad till LA redan som 17-åring och gjorde sig ett namn. Men under tiden som Idol har spelats in har han bott i en charmig husbåt i Solna utanför Stockholm där han under ett par veckors tid fick besök av sonen Renzo, 14:

– Han har åkt hem till USA nu, säger Quincy till Hänt.

Tomrummet efter sonen är enormt:

– Det är helt sjukt. Jag saknar honom sååå mycket!

Men längtan är snart över för jurymedlemmen. Efter helgens idolfinal sätter han sig på ett plan hem:

– Jag har massa jobb där, men snart kommer jag och Renzo tillbaka. Vi ska bo här i Sverige ett par månader. Det kommer att bli trevligt. Han gillar Sverige! Säger Quincy till Hänt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons