ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Pär Lernströms stora familjelycka med Linda – egna orden: ”Det är livet”

05 okt, 2023 
Pär Lernström
Pär Lernström är pappa till två barn.
Nu berättar han om den stora familjelyckan med Linda Örhn i en ny intervju med Hänt.
– För de som får barn och vill ha barn då faller saker ganska ofta på plats, säger Pär till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”Brand logo
Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”

Pär Lernström, 43, är ett välkänt ansikte för svenska folket då han programleder flertal populära program på TV4. Under hösten kan vi se honom varje fredag i livesändningarna av Idol 2023.

När det däremot gäller Pärs privatliv är det desto mer hemlighetsfullt. Då Pär inte har några sociala medier är det något svårt att hänga med i vad som sker på hans fritid. Men i en ny intervju med Hänt berättar han nu lite om familjelivet med sin fru Linda Öhrn, 39.

Pär Lernström om familjens intresse för hans arbete – det tycker dottern Bibi är imponerande

Per och Linda har varit gifta sedan 2011 och har tillsammans två barn dottern Bibi, född 2012, och sonen Loa, född 2017. Även om familjen alltid stöttar så har de dessvärre blivit så vana vid att se Pär i tv-rutan att de inte längre är allt för imponerade.

Annons

De är så trötta på mig, de har ju gjort det här, säger Pär till Hänt.

Följer de inte ens säsongerna längre?

– Jo de gör de absolut men mamma tycker det är roligare att kolla på Kockarnas kamp, det är mer ett program för henne. Men jag har gjort det här mer än en fjärdedel av mitt liv, det säger ju någonting. De första åren var det mycket mer engagemang kring det, barnen har vuxit upp med det här, pappa är på Idol så är det bara. Det är inte speciellt stort heller. Jag vinner inga poäng på det här hemma, tvärt om.

Det är inget som imponerar på barnen?

– Nej det är väldigt lite. Bibi kan ibland tycka att… ”jag såg ett klipp där du hade träffat Ariana Grande”. Det va då ett klipp som hade dykt upp i hennes flöde, det kan vara spännande men hon kommer ju inte hit i år.

Du får vara cool ibland bara…

– Det är väldigt sällan.

Pär Lerntröms stora familjelycka – berättar själv om glädjen över att få som pappa

Pär stormtrivs med sitt arbete som programledare men om det är något som betyder ännu mer så är det att få ta sig an rollen som pappa. Nu berättar han om den stora lyckan.

– Att få vara pappa, det är livet. Det är väl det det handlar om. Om vi pratade om den här känslan av glädje och att få göra något man tycker är kul så är väl det ”kul, roligt” men barn är livet, det är verkligen livet. För mig är det så. För de som får barn och vill ha barn då faller saker ganska ofta på plats. Man inser att saker och ting kan falla, till och med kan det här förhållandet falla men de där kommer alltid vara jag, så är det ju.

FOTO: TT

Annons