LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Nikkis Aminis förvåning efter Fredrik Wikingssons ord om Idol

02 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Nikki-Fredrik
När Fredrik Wikingsson gästar Nikki Amini och Alexander Kronlunds podcast Idolpodden gör han ett uttalande som får Nikki att reagera starkt.
– Trodde aldrig, säger hon.
Annons

Succéprogrammet Idol 2020 är i full gång och auditions, slutauditions, kval och kvalfinal är avklarat. Kvar är det nu bara fredagsfinalerna, och de som sitter i juryn är såklart de numera erfarna Anders Bagge, Alexander Kronlund, och Nikki Amini.

Med deras olika personligheter kompenserar de varandra väldigt bra och har hittills lyckats underhålla svenska folket under höstmörkret i flera år. Men för de som inte kan få nog av idoljuryn kan man nu även lyssna på de i den nya podcasten Idolpodden, där Niki och Alexander varje vecka pratar om senaste fredagsfinalen, vad som hänt bakom kulisserna och vad som kommer att hända i programmet framöver.

I poddens premiäravsnitt har de dagen till ära även en gäst som är med för att prata om årets säsong, och det ingen mindre än tv-personligheten Fredrik Wikingsson som förgyller avsnittet med sin närvaro.

Fredriks ärliga ord om årets säsong

Då Fredrik tillsammans med sina döttrar brukar följa musiktävlingen slaviskt varje år har en hel del att säga om programmet, och förutom att njuta av musiken brukar han även bli otroligt rörd.

Annons

– Jag började kolla när mina barn började kolla och det som är roligt med det är att jag blir så känslomässigt påverkad. Jag blir väldigt påverkad av filmer och framför allt lyckliga slut, säger han.

Fredrik Wikingsson berättar att han blir särskilt berörd när man får följa någon som har varit med om någonting tufft, och som nu ska kämpa för att få sin dröm att gå i uppfyllelse. Han berättar:

– Jag ser ju de här ödena och det här är ingen överdrift, jag kanske inte gråter så det sprutar fyra gånger per kväll, men jag tåras i alla fall upp fyra gånger per kväll.

Då han alltid tittar på programmet tillsammans med barnen blir han också extra glad när det är väldigt starka och annorlunda karaktärer som är med.

– Jag blir alltid glad när det är någon som är riktigt jävla annorlunda. Jag tycker alltid att det är härligt med människor som är annorlunda och som ändå kommer fram i det här stora forumet, för det visar barnen på något sätt att man kan vara lite hur som helst, förklarar han.

Annons

Nikkis chock efter Fredriks uttalande

Efter Fredriks ärliga ord är Nikki Amini förvånad, och när avsnittet håller på att lida mot sitt slut berättar hon om sina tankar.

– Fredrik jag gillar dig, och kanske lite mer nu när jag lärt känna dig bättre och fått se den här mjuka sidan av dig, säger hon och fortsätter:

– Jag trodde aldrig att du skulle bli så rörd av personporträtten i Idol.

FOTO: TT

Annons