Nikki Aminis otäcka kollaps på nattklubb – blev drogad: "Svimmade"

Idol-jurymedlemmen Nikki Amini är veckans gäst i podcasten Fyllepodden. Där berättar om när hon blev drogad på en nattklubb i Stockholm. – Svimmade av på toan med låst dörr, säger Nikki i podden.

Nikki Amini, 32, är en av jurymedlemmarna i årets Idol. Men vi känner redan igen henne från förra årets jury-uppsättning, och vad det gäller ”idoler” kan hon ett och annat. Hon har arbetat inom musikbranschen sedan 2007, och har jobbat med stora namn som Justin Bieber, 23, och Rihanna, 29.

I veckan gästade hon podcasten ”Fyllepodden”, där hon berättade om sitt värsta fylleminne. När hon var ute på en nattklubb i Stockholm med sina vänner, la någon troligen i något i hennes glas, som hon sedan fick i sig.

– Jag kan inte bekräfta det helt och hållet, men jag tror att jag fick något i mitt glas. Jag börjar känna mig yr, så jag tar mig till toaletterna och då svimmar jag av på toan med låst dörr, säger Nikki.

Som tur är märker hennes vänner att hon saknas, och när klubben stänger går de inte därifrån utan henne med sig.

– När klubben börjar stänga så inser mina kompisar att jag är borta. Men det enda jag kommer ihåg är att jag vaknar upp i min säng dagen efter. Det var tur att jag hade mina vänner där.

Fyllepodden leds av Anitha Schulman, 39, och Sanna Lundell, 38. Bakom Fyllepodden står organisationen IQ,  som arbetar för ett smartare förhållningssätt till alkohol.

Nikki Amini är ett känt ansikte från TV4-programmet Idol, när hon sitter i Idol-juryn.

FOTO: TT

Nikki Amini gifte sig med Niklas Twetman 2017.

Under våren 2018 tävlade Nikki Amini i Let's dance tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson.

LÄS OCKSÅ: Nikki Amini avslöjar: ”Så var det att jobba med Bieber”

LÄS OCKSÅ: Nikkis kritik mot TV4-duon: ”Viktigt att budskapet går fram”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!