Nikki Amini avslöjar: Hen är min favorit i Idol-finalen

08 dec, 2017 
AvLotta Gray
Nikki Amini har haft många favoriter genom "Idol" men nu berättar hon vem som vunnit hennes hjärta lite extra.
Annons

Nikki Amini,  33, är en av jurymedlemmarna i årets “Idol”.  Och många känner förstås igen henne från förra årets jury-uppsättning, och vad det gäller ”idoler” kan hon en del. Hon har arbetat inom musikbranschen sedan 2007 och har jobbat med stora namn som Justin Bieber, 24, och Rihanna 30. Nu gläntar domaren på dörren till vem som är hennes egen favorit i årets startfält.

–  Alla som är kvar är ju grymma och har växt och utvecklats väldigt mycket, men jag tycker Hanna har bredden om jag måste säga någon, berättar hon för Hänt vid ett event.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nikki har varit en hård domare vid årets tävling och fått kritik för sin stenhårda åsikter. Efter att stråklastarna slocknat är hon tillbaka på sin arbetsplats ”Head of global marketing” på Amuse, som titulerar sig själva världens första mobila skivbolag. Och nu får vi snart se om det blir Hanna Ferm som står som segrare i Globen den 8 december.

Foto: IBL

Annons