TV4:s mörkande om Idol-Nicoles förflutna – bortklippta scenerna

NICOLE WENNERSTRÖM LARSSON
Exklusivt

Idol-turnén 2022 är i full gång och den här veckan är det göteborgarna som ska visa vad de går för. En av de sökande är Nicole Wennerström Larsson och hon har faktiskt syns i tv förr – något som TV4 mörkar totalt!
Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022
0:21

Efter reklamen: Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022

(0:21)

Slå på ljud

Idol 2022 är i full gång och förhoppningarna inför att hitta nästa stora idol lever för fullt. Hittills har nämligen både juryn och svenska folket blivit riktigt imponerade över vad vi fått se.

Den här veckan är det dags för göteborgarna att visa var skåpet ska stå och det är redan flera som imponerat starkt på tv-tittarna. Men det är inte alla som får synas i programmet lika mycket som andra.

Någon som synts i tv en hel del tidigare är Nicole Wennerström Larsson, 26, som nu syns till i Idol 2022. Däremot klipptes mycket bort. Nu berättar hon för Hänt om besvikelsen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför känner du igen Nicole Wennerström Larsson

Om man känner igen Nicole från tidigare är det faktiskt inte särskilt konstigt, hon har nämligen varit med i dokusåpan Paradise hotel. Men hennes medverkan i programmet kom att få förödande konsekvenser. I podden Paradise hotel-podden berättade Nicole att hon blev mordhotad efter att ha skickat ut tittarfavoriten Mattias Helén, 22, i en parceremoni.

Att Nicole varit med i Paradise hotel är dock inget som TV4-tittarna får reda på i programmet. Nu berättar hon för Hänt om sin teori kring varför det mörkades.

– Alltså jag vet inte. Hon som kontaktade mig var ju en av dem som jobbade i produktionen av PH. Men jag tror att det hade kommit med, för jag pratade väldigt mycket om det i intervjuer och sådant, säger Nicole till Hänt och fortsätter:

– Sen så tror jag kanske inte att det här med PH… Alltså det är ju en annan produktion.

Kritik mot Alexander Kronlund efter uttalandet om Benjamin Ingrosso

Se klippet här!

Nicoles audition klipptes bort helt: ”Tråkigt”

Något annat som också klipptes bort var som sagt att Nicole inte sökte självmant, utan hon blev kontaktad av Idol som ville att hon skulle söka till programmet. Även den biten att hon faktiskt sökt till Idol tidigare, närmare bestämt 2013, var inte heller något som nämndes.

Men det som framför allt klipptes bort var ju Nicoles audition – som dessutom blev väldigt rolig. När hon skulle få sin guldbiljett så blev det nämligen ett litet missförstånd och hon tog istället hela högen med guldbiljetter.

– Jag kom in till juryn och så frågade de lite om mig då. Men alltså jag har ju blackout från min audition, alltså jag kommer ju inte ens ihåg att jag har varit där inne typ. Men jag kommer ihåg att jag går fram då när jag får guldbiljetten, eller han sträcker ju fram en biljett till mig och då går jag fram och tar hela högen, säger Nicole och skrattar.

– Det var tråkigt att det inte kom med, för det var jävligt roligt. Men det verkar som att de fokuserar mer på dem som kommer längre. Det är ju verkligen en sjuk nivå på idolerna i år, så att jag förstår det. De har ju verkligen fokuserat på dem som är det lilla extra, fortsätter hon.

Nicoles förflutna mörkades av TV4

Nicole tog sig vidare till chorus-line men där tog tyvärr Idol-äventyret slut för hennes del. Efter det gjorde hon en intervju – som även den klipptes bort. Hon berättade då att hon kommit till insikten att hon hellre står bakom scen än på scenen. Detta eftersom hon blir väldigt nervös när hon står på scen och har gått i terapi för sin scenskräck.

Idag är Nicole väldigt stor på sociala medier och på Instagram heter hon Nickyssen. Hon är även en Tiktok-kändis och det var något som juryn uppmärksammade – men dessvärre var även detta något som klipptes bort ur Idol 2022.

Trots utgången i programmet är Nicole på ett bra humör och nu ser hon mycket fram emot den spännande Idol-hösten!

– Sådan här nivå var det inte år 2013, kan jag meddela. Så jag unnar det verkligen till dem som är kvar. De var verkligen på en sjukt annan nivå!

FOTO: Fredrik Nilsson / Viaplay, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN