LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Mello-stjärnornas tips till de sjuka idolerna: "Gå inte all in"

01 dec, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
En dag kvar inför semifinal och samtliga Idol-deltagare är sjuka. Hänt träffade artisterna och de tidigare Idol-deltagarna Lisa Ajax, Robin Bengtsson, Alice Svensson, Axel Schylström och Loreen som alla vet hur det är att tvingas stå på Idol-scenen när man är sjuk. Här är deras hälsningar samt bästa tips till årets Idoler!
Annons

Idolresan börjar närma sig sin slutdestination och den stora finalen i Globen nästa vecka. Veckans tema är “Juryns val” vilket innebär att det är Idol-juryn som valt de låtar som idolerna kommer att framföra imorgon.

– De har fått två låtar, en som kommer få dem att glänsa och en som kommer utmana dem i deras sång och artisteri, säger jury-medlemmen Quincy Jones lll till Hänt.

Rebecka Karlsson, Liam Cacatian Thomassen, Oskar Häggström, Charlie Grönvall , Idol 2016, kvartsfinal 2016-11-25 (c) / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85326
Rebecka, Liam, Oskar och Charlie är alla sjuka inför morgondagens semifinal.

Men till allas förskräckelse har samtliga fyra finalister drabbats av sjukdom och därför tvingats avstå från att repa enligt planerat. Rebecka Karlsson, 16, och Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen, 19, har under en längre tid dragits med envisa förkylningar som vägrar ge med sig. Men värst är det för Charlie Grönvall, 27, och Oscar Häggström, 21, som bägge drabbats av varsin bihåleinflammation.

Annons

Dock tänker ingen i sjukstugan låta elaka bakterier bli ett hinder i strävan efter att stå på Globens stora scen nästa vecka. Några som vet exakt hur det är att vara sjuk och sjunga och de forna idolerna och de Melloaktuella artisterna Lisa Ajax, 18, Robin Bengtsson, 26, Alice Svensson, 25, Axel Schylström, 23, och Loreen, 33.

När Hänt träffar dem framför de en hälsning med sina bästa råd till årets idoler. Loreen understryker att även om rösten inte är på topp så behöver det inte betyda jordens undergång.

– Personligen gillar jag när man har lite hes röst. Det är snyggt, säger Loreen till Hänt.

Idolvinnaren från 2014, Lisa Ajax, har även hon en avspänd inställning inför morgondagens fredagsfinal.

– Gå inte all in!, hälsar hon idolerna inför morgondagens semifinal.

De forna idolernas tips: 

Här får idolerna tips av sina idolerBrand logo
Här får idolerna tips av sina idoler

 

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons