TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Medieprofilens kupp i Idol – framför kärlekslåt till Nikki

30 aug, 2017 
AvJoakim Almén
Medieprofilen Daniel Hallberg har gjort sig känd för sina Håkan Hellström-imitationer på sitt populära Instagram-konto. I kvällens avsnitt av Idol överraskar han juryn, och kanske framförallt Nikki Amini, genom att framföra en egenskriven kärlekslåt till Idol-profilen.
Annons

Daniel Hallberg, 28, är mediekillen som gått från okänd Art Director på reklambyrå i Stockholm till att bli en, av många, uppskattad Instagram-profil. Just nu kan man se medieprofilen i Ruben Östlunds, 43, Guldpalmen-vinnande film ”The Square”, där han spelar en biroll som PR-konsult.

När Idolturnén nu når Stockholm är avsnittets stora överraskningen ovan nämnda Hallbergs kärlekslåtskupp till jurymedlemmen Nikki Amini, 32.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Medieprofilen Daniel Hallberg.

– Kul att vara här. Jag är inte här för att är intresserad av tävlingen eller vinna en guldbiljett eller så. Jag har skrivit en låt till en tjej som jag är kär i, och jag tänkte att det skulle vara romantiskt att framföra den i tv, säger Daniel Hallberg till juryn.

Annons

– Så det du gör nu har ingenting med tävlingen att göra, du vill bara ha tv-tid, undrar Anders Bagge, 49.

– Slöseri med vår tid, säger Nikki Amini medan Kishti Tomita, 53, säger åt Hallberg att köra.

Med hjälp av bakgrundsdansare, rökmaskin och blommor som – på Håkan Hellström-vis – levereras av en sjöman, framför sedan medieprofilen sin egenskrivna kärlekslåt till Nikki. Resultatet? Succé. Skratten vill aldrig ta slut hos juryn och Bagge ställer sig frågande:

– Nikki, är det där din man?

– Nej, säger Nikki.

– Va, du har kille? undrar Daniel Hallberg.

– Jag är ju förlovad, säger Nikki.

– När man kollar på Facebook så stod det ingenting om nån kille, så då var det ju dumt, svarar Hallberg.

En överraskad och rörd jurymedlem i kvällens Idol..

– På riktigt, jag börjar gråta. Ni är så jävla underbara, säger Kishti och torkar bort tårar.

– Det var den bästa auditionen jag sett, säger Alexander Kronlund, 45.

Påmanad av sina jurykollegor ställer sig Nikki upp och kramar om Daniel för sitt charmigt annorlunda – och oväntade – framförande.

Foto: TV4

Annons