Kishti rasande i Idol – varnar tittarfavoriten Chris

Idols hårda slutaudition fortsätter och i måndagens program går de återstående deltagarna göra solouppträdanden.

En av dem som juryn har höga krav på är Christoffer Sjöström, 27, från Lindesberg. Förra veckan blåste han Kishti Tomita av stolen när han framförde John Lennons “Imagine”. Men i kvällens program är tongångarna inte fullt lika positiva.

Efter att Chris har sjungit “Iris” tar Kishti ton och börjar med att berömma hans röst, för att sen tvärt sluta med lovorden och ifrågasätta 27-åringen som hittills framställts som både juryn och tittarnas favorit.

– Jag känner inte att rösten kommer från ditt hjärta när du sjunger. Jag känner att du surfar alldeles för mycket orimligt för mycket på vana, det är som att du går på automatik, jag blir inte berörd, säger hon.

Därefter skickar hon en personlig varning till Chris om att han behöver tänka över sina framträdanden.

– Här är en vansinnigt emotionell kvinna som det inte händer någonting med. Det är en varningstriangel när Kishti Tomita av den rösten inte känner någonting. Då måste du titta på dig själv som man i spegeln och undra varför slänger jag inte ut mitt hjärta på golvet med min fantastiska röst. Det måste du fråga dig, avslutar Kishti ilsket.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!