Kevin Walkers babylycka – blir pappa i april

Kevin Walkers babylycka – blir pappa i april

Först var det fotbollen som gällde, sedan musiken. I vår väntar dock nya utmaningar för Kevin Walker. Då blir han nämligen pappa för första gången.

I fjol kammade han hem första platsen i ”Idol”, men det är i början av nästa år som Kevin Walker, 25, drar hem den största vinsten. Nyligen avslöjade han att han ska bli pappa.

– Vi väntar barn i april, säger han till P4 Västernorrland och i Aftonbladet utvecklar han:

– Det är jättekul, det känns helt underbart.

Mamman till kommande barnet är flickvännen sedan drygt fyra år tillbaka, My Sandberg, 25. Tillsammans bor de i Sundsvall där Kevin spelar fotboll för Gif, men snart tar de blivande föräldrarna sitt pick och pack och flyttar till huvudstaden, där Kevin fått kontrakt hos Djurgården.

Foto: IBL

Foto: IBL

– Jag börjar träna den 5 januari, sedan flyttar vi in i vår nya bostad i början av februari. Det ska bli jättespännande med en ny utmaning.

Kevin har tidigare sagt att han gärna vill gifta sig, men något sista minuten-bröllop innan barnet anländer är dock inte aktuellt.

– Vi får ta en sak i taget. Nu är det så mycket som händer. Vi ska byta stad och få barn och jag ska börja spela i ett nytt lag.

FRÅN FÖRSTASIDAN