LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Katia Mosallys ilska efter Sunnys pappa Zafer Taylors utspel i Idol

15 nov, 2021 
Katia Mosally om kritiken från Sunnys pappa Zafer
Katia Mosally är en av jurymedlemmarna i Idol 2021.
I den senaste fredagsfinalen så fick Sunny Taylors pappa Zafer nog, och gick till attack mot Katia.
Nu svarar hon på kritiken.
– Jag hoppas bara, på riktigt, att hans beteende inte återspeglar sig på Sunny, säger hon.
Annons
Katia Mosallys avslöjande om Pierce Prosnan: ”Han är väldigt snäll”Brand logo
Katia Mosallys avslöjande om Pierce Prosnan: ”Han är väldigt snäll”

Idol 2021 närmar sig finalen med stormsteg och i december äger den stora showen rum. Genom fredagsfinalerna har idolerna kämpat sig kvar vecka efter vecka och något nytt för i år, som varit en stor snackis, är det nya röstningsystemet. Under fredagarna får inte alla idolerna sjunga och tittarna kan rösta hela veckan.

En som har lyckats hålla sig kvar i tävlingen är Sunny Taylor, men under förra fredagsfinalen gick hennes pappa Zafer Taylor till attack mot jurymedlemmen Katia Mosally. Nu svarar Katia på de uppmärksammade orden i direktsändning.

Sunny Taylors pappa Zafer Taylor fick ett utspel i direktsändning

Sunnys pappa, Zafer Taylor, är bror till den kända tv-kocken Tareq Taylor. Och varje fredag har Sunnys pappa varit på plats i Idol-studion för att stötta sin dotters framträdanden.

Under förra fredagen hejade han på för fullt, men något som inte tillhörde vanligheterna skedde plötsligt efter Sunnys uppträdande. Zafer röt nämligen ifrån mot juryn.

Annons

– Håll tyst!, skrek Zafer till Katia efter hennes bedömning.

– Ska jag också stå ut med häcklare?, frågade jurymedlemmen Alexander Kronlund då och vände sig mot Zafer Taylor.

Katia Mosallys ord efter Zafers utspel i Idol: ”Jag menar väl”

I en intervju med Aftonbladet förklarade Zafer i efterhand att han ångrade sitt agerande. Samtidigt bad han om ursäkt för utspelet i direktsändning.

– Det var inte bra. Jag ber om ursäkt för det, det var ett rent känsloutbrott, jag kunde inte stoppa det. Jag skrek till, det är sanningen. Men det är min dotter där uppe. ”Låt henne vara en stund”, kände jag, säger Zafer och tillägger:

– Jag ångrar att jag skrek till. Men min känsla är på riktigt, att det räcker nu.

Även Katia uttalar sig till tidningen efter Zafers kritik. Hon medger att hon förstår att Idol kan röra upp en hel del känslor.

– Med alla artister jag jobbat med, jag ger dem konstruktiv kritik för att jag ser potential i dem, för att jag vill deras bästa. Sedan förstår jag hur någon som inte jobbar i branschen och som är pappa till någon kan känna på ett helt annat sätt. Jag menar väl, jag skulle aldrig trycka ner någon, säger Katia och fortsätter:

– Jag hoppas bara, på riktigt, att hans beteende inte återspeglar sig på Sunny. Hon är fantastisk och hon ska inte behöva straffas för det här. Jag vill henne väl och vet att hon har potential.

Hänt har sökt Katia Mosally via Idols pressansvarig som hänvisar till uttalandet i Aftonbladet.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons