ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonUllared-profilernaSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jens Hult försvann helt – nu avslöjar han hemliga bebislyckan

18 sep, 2023 
Jens Hult
För tio år sedan fick vi se Jens Hult kamma hem fjärdeplatsen i Idol.
I en intervju med Hänt berättar han nu om åren utanför rampljuset och den stora familjelyckan för honom och flickvännen Malou.
– Det var nog bra för mig att få barn, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du villBrand logo
Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du vill

Jens Hult, 30, gjorde succé när han deltog i Idol 2013. Vinsten kammade Kevin Walker, 34, hem medan Jens landade på en fjärdeplats. Efter programmet var trots detta framgångarna stora då Jens singel Precis som du vill blev en riktig megahit.

Men Jens har de senaste åren lyst med sin frånvaro när det gäller ett liv i rampljuset. Faktum är att han tog ett ordentligt kliv tillbaka från offentligheten och försvann helt.

Så lever Jens Hult från Idol 2013 efter försvinnandet – okända familjelivet

I en intervju med Hänt berättar han nu att han har fokuserat på sin inre resa. Det tog nämligen lite tid att hitta tillbaka till sig själv efter Idol-resan.

– Jag har varit ute och snickrat och försökt hitta tillbaka till vem jag var innan Idol. Det har nog tagit sju år av tvivel och osäkerhet, säger Jens.

Annons

Under de tio åren som har gått sedan vi såg Jens i TV4-programmet har det hänt ett och annat. Bland annat har familjen fått tillökning och idag är Jens pappa till två barn.

– Såklart har jättemycket bra saker också hänt, jag har fått två barn med min sambo som jag fortfarande är ihop med. Som jag älskar djupt, säger han.

Jens Hult och Malou
Jens Hult med flickvännen Malou. Foto: TT

Jens och flickvännen Malou fick sitt första barn strax efter Jens medverkan i Idol.

– Hon är nio år snart så jag var 21.

Hur var det att bli pappa i så ung ålder?

– Jag tänkte inte så mycket på hur det var då. Jag var mitt uppe i mig själv och ganska ego-centrerad. Så det var nog bra för mig att få barn. Det har också gjort att jag saktade ner tempot i karriären. Jag hade kanske tagit lite andra val om jag inte hade barn. Men jag är jättejätteglad att det har blivit som det har blivit för de är så otroligt värdefulla,

Planerna för framtiden – Jens Hults bröllopsplaner med flickvännen Malou

2017 fick familjen tillökning då Jens och Malous andra barn föddes. Några fler barn blir det inte, däremot vill Jens gärna gifta sig med sin kärlek. När det sker återstår dock att se.

– Vi har inte haft så bråttom med det eftersom vi haft barn att rå om och det tar väldigt mycket tid.

I nutid ligger fokuset på att komma igång med musiken igen och inom närmsta tiden väntas Jens släppa nya musik.

– Nu känns det som ett omtag av mig själv, 2023, lite passande när det är tio år sedan man var med. Nu tar vi tag i det här igen, säger Jens.

FOTO: Hant.se/TT

Annons