LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen
Festis marknadsföring banner

Hetsades kyssa varandra – idolerna om TV4:s kupp

30 nov, 2018 
Malin Ljung
Kadiatou William puss Idol Extra
TV4 avslutade Idol med en kärlekskupp mot finalisten Kadiatou Holm. De överraskade henne med tidigare deltagaren William Strid – samtidigt som programledaren Pär Lernström hetsade dem till att pussas i sändningen.
Annons

Idols semifinal i TV4 slutade med att Sebastian Walldén, 23, och Kadiatou Holm Keita, 17, tog sig vidare till den stora finalen i Globen nästa fredag. Och även om en större del av det direktsända eftersnacket Idol Extra i TV4 handlade om finalisternas chanser nästa vecka – så hamnade Kadiatous privatliv i rampljuset den sista minuten.

Efter en hel del spekulationer under säsongens gång bekräftade hon nämligen under torsdagen för Hänt att hon och den tidigare deltagaren William Strid, 21, har en romans.

– Han är en underbar människa och finns mycket mer, berättade Kadiatou Holm Keita.

För en månad sedan övergick deras vänskap till kärlek, men det är något som de två valt att hålla hemlig fram tills igår.

Det var dock inget som programledaren Pär Lernström tog hänsyn till i Idol Extra. Med bara en minut kvar av fredagens sändningen överraskade han nämligen Kadiatou med ett stort paket som rullades in, och när hon öppnade det hoppade William Strid upp ur kartongen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hetsades till att pussas

– Ja men kolla det är ju killen, William Strid, ropade Pär Lernström innan han fortsatte med att uppmana artisterna att visa sin kärlek i tv-rutan:

– Också en liten tomtekyss här så klart. Ja det kunde de inte bjuda på nej. En liten kyss kan vi få? En liten kyss! Åhh det var snålt, vad roligt, kärlek glädje! Humor och sång, sa han.

Till slut pussade William Strid Kadiatou på huvudet, vilket också avslutade Idol Extra.

Efter sändningen erkänner William att han inte varit med i planeringen av kärlekskuppen mot Kadiatou. Under kvällens gång fick han frågan om att rullas in i ett paket.

– Jag fattar väl att det skulle komma lite, jag var inslängd i det här, det var inte planerat så att jag visste om det. Jag fick reda på det under sändningen, säger han till Hänt.

Ifrågasätter TV4:s kärlekskupp

I efterhand ställer han sig smått frågande till Pär Lernströms hets om att de skulle visa sin kärlek genom att kyssa varandra framför kamerorna.

Annons

– Det var bara en stel situation, att jag ska komma upp där och hångla upp henne, det känns lite konstigt, säger William Strid.

Det senaste dygnet har deras romans varit omskriven i flera stora tidningar, något finalklara Kadiatou har svårt att ta in.

– Det är så sjukt att det uppmärksammas så mycket, säger hon till Hänt.

Att TV4 försökte genomföra en mindre kärlekskupp mot henne är knappt något hon la märke till i stundens hetta.

– Jag hann inte tänka, jag kommer knappt ihåg, jag kommer inte ihåg någonting. Jag kommer bara ihåg att de sa “den som är i final är Kadiatouuuu”, skrattar hon.

FOTO: TV4

Annons